3 kg CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Opis produktu
"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko; masa kakaowa minimum 56%.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 10-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU: | |
Wartość energetyczna | 2329/559 kJ/kcal |
Tłuszcz | 36.6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 22.0 g |
Węglowodany | 47.4 g |
w tym cukry | 42.7 g |
Białko | 5.5 g |
Sól | 0.005 g |
DANE ANALITYCZNE | |
WILGOTNOŚĆ | max. 1.0 % |
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU | min. 35.0 % |
SUCHA MASA KAKAOWA | min. 56.0 % |
Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.
Szczegóły produktu
3 kg CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 11 cylindrycznych porcji o średnicy 50 mm, wysokości 27 mm i pojemności 55 ml.
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej