• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

ciemna czekolada w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym
  • ciemna czekolada w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym
  • ciemna czekolada w postaci drobnych pastylek z naturalnym aromatem waniliowym

3 kg CIEMNA CZEKOLADA 56% CHN56XX3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

BARIMA45

Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
6 250,80 zł Do 79,20 zł
264,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko; masa kakaowa minimum 56%.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 10-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2329/559 kJ/kcal
Tłuszcz 36.6 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 22.0 g
Węglowodany 47.4 g
w tym cukry 42.7 g
Białko 5.5 g
Sól 0.005 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.0 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU min. 35.0 %
SUCHA MASA KAKAOWA min. 56.0 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu
BARIMA45
9 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
CHN56XX3
NAZWA HANDLOWA
CIEMNA CZEKOLADA 56% CHN56XX3
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 x 3.0 kg - 18.0 kg
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
CZEKOLADA W PASTYLKACH
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
RODZAJ CZEKOLADY
CIEMNA CZEKOLADA
PŁYNNOŚĆ CZEKOLADY
4/5
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
10-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: MASTERMARTINI181

Marka: Master Martini

op. 10 kg Ciemna czekolada 54% - Ariba Fondente Dischi 32/34 - AQ49DH Master Martini - czekolada cukiernicza w pastylkach

Uniwersalna w zastosowaniu ciemna czekolada cukiernicza. Kuwertura czekoladowa o zawartości kakao minimum 54%. Czekolada w postaci wygodnych do rozpuszczania pastylek, Ciemna czekolada o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i kosmetyce!

Cena 620,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BARIMA628

Marka: BARBARA LUIJCKX

op. 8 kg Czekolada deserowa 50% kakao - małe kwadratowe kawałki czekolady deserowej - Chunks dark mini 772599 Barima Artisanal

Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Czekolada cukiernicza w postaci drobnych kwadracików. Idealna jako dodatek do lodów, deserów, musów i kremów. Kwadratowa posypka czekoladowa do tortu, posypka czekoladowa do kawy i gorącej czekolady, posypka czekoladowa do dekoracji lodów.

Cena 320,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE