• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

biała czekolada w postaci drobnych pastylek
  • biała czekolada w postaci drobnych pastylek
  • biała czekolada w postaci drobnych pastylek

10 kg BIAŁA CZEKOLADA 24% ECONOMIC 332570 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

BARIMA146

Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

550,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, laktoza, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromat naturalny waniliowy; może zawierać soję.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 12-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2248/537 kJ/kcal
Tłuszcz 29.3 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 17.5 g
Węglowodany 64.0 g
w tym cukry 63.4 g
Białko 4.2 g
Sól 0.19 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.0 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU ok. 29.0 %
SUCHA MASA KAKAOWA ok. 24.8 %
SUCHA MASA MLECZNA min. 14.0 %
TŁUSZCZ MLECZNY min. 3.5 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu
BARIMA146
5 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
332570
NAZWA HANDLOWA
BIAŁA CZEKOLADA ECONOMIC 24%
MASA NETTO
10.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
BIAŁA CZEKOLADA W PASTYLKACH
BARWA
KREMOWA
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: