• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

Ciasto Parzone – Eklery, Ptysie, Paris Brest – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim W Warsaw Academy of Pastry Arts
  • 30.07 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • 30.07 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • 30.07 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • 30.07 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • 30.07 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • 30.07 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • 30.07 Eklery, ptysie, parisbresty z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • Ciasto Parzone – Eklery, Ptysie, Paris Brest – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim W Warsaw Academy of Pastry Arts

Ciasto Parzone – Eklery, Ptysie, Paris Brest – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim W Warsaw Academy of Pastry Arts

Ilość

Opis

Zaskocz znajomych i klientów smakiem i pięknym wyglądem twoich wypieków.

Przepis na ciasto parzone to podstawa ptysi, groszków ptysiowych, gniazdek i innych cudownych rzeczy. Jego wykonanie wydaje się dość trudne, z nami jednak nic nie będzie dla Ciebie trudne.

Podczas szkolenia dowiesz się jak przygotować doskonałe ciasto parzone i uzyskać efektowne pęknięcia w strukturze wypieku oraz kolor. ciasta.
Przygotujemy różne musy culie i konfitur.

Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 9.00.00-19.00 z przerwą na lunch


Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

 W programie znajdują się następujące receptury: 

  • Eklery Chałwa – Czarna porzeczka
  • Ekler Pistacja
  • Ekler Tiramisu
  • Paris Brest
  • Ptysie Czekoladowe
  • Ptysie Mango-Marakuja

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący: 

Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace  w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa  : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni  „Arena Entertainment”, „Semedeni”.

  • W 2010 roku zajmuje 3 miejsce w prestiżowym konkursie  Mondial des Arts Sucres,  w Paryżu , na którym zrobił  3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • W 2018 zostaje szefem Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie prowadzi szkolenia cukiernicze.
  • W 2021 roku zajmuje 1 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Poland. Temat konkursu: „#tmrw”
  • W 2022 Finalista World Chocolate Masters w Paryżu w gronie 10 najlepszych cukierników Świata.

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425

Weronika Zaritska tel. 733 314 543

E-mail: akademia@sempreinfo.pl

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Szczegóły produktu
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: