8.05 Dzień otwarty z Monin _ bezpłatne szkolenie barmańskie
Bezpłatne szkolenie barmańskie REJESTRACJA
Torty i monoporcje na bazie bezy - odkryj nowoczesne cukiernictwo
Cała sztuka polega na ich pieczeniu i suszeniu.
Beza to jedno z ulubionych ciast Mistrza Cukiernictwa Igora Zaritkiego. Podczas szkolenia z pasją przeprowadzi Cię przez cały proces powstania niezwykłych deserów bezowych, Poznasz receptury na znakomite kremy, łaczenie tekstur, dekorowanie i przede wszystkim wypiekanie dokonałej bezy.
Beza
Deser został spopularyzowany przez szwajcarskiego cukiernika Gaspariniego, został przez niego ulepszony i wprowadzony do świata cukiernictwa. Francuscy i włoscy szefowie kuchni stworzyli własną wersję, dlatego dziś istnieją trzy różne rodzaje bezy: francuska, włoska i szwajcarska.
Na szkoleniu
Na tym jednodniowym szkoleniu omówisz różne rodzaje tego deseru, jakimi kremami podkreślisz jego smak i czym go dekorować. Przeprowadzimy Cię krok po kroku przez przepis oraz zdradzimy tajemnice jak przygotować, oraz wysuszyć bezę.
Zapewniamy
Jakie jeszcze tajemnice należy znać, aby beza udała się idealnie? Nie ma trudnych pytań, więc przyjdź i pytaj! My zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.
Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 9.00-19.00 z przerwą na lunch
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
W programie znajdą się następujące receptury:
Szczegóły szkolenia
Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 9:00, szkolenie zakończy się około godziny 19:00, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.
Zapewniamy:
Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Bezpłatne szkolenie barmańskie REJESTRACJA
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Indeks: VOUCHER1000
Marka: SEMPRE
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1000 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów weselnych.
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 900 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE180124
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Odkryj tajemnice przygotowywania wykwintnych deserów, tradycyjnie pochodzących z kraju croissantów. W programie aż 8 receptur w 1 dzień.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Indeks: VOUCHER1700
Marka: SEMPRE
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1700 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Odkryj bogactwo smaków zamkniętych w czekoladowych drażetkach i poznaj technologię pracy z bębnem drażetkarkim.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Indeks: VOUCHER1900
Marka: SEMPRE
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1900 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS *Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.