Marka: SEMPRE
Francuskie Makaroniki – klasyczne, wegańskie, wytrawne Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Odkryj tajemnice przygotowywania wykwintnych deserów, tradycyjnie pochodzących z kraju croissantów. W programie aż 8 receptur w 1 dzień.
Na szkoleniu z ciasta francuskiego uczestnicy będą mieli okazję odkryć tajemnice przygotowywania wykwintnych deserów, tradycyjnie pochodzących z kraju croissantów. Podczas intensywnych zajęć, Lesia Moroz wprowadzi was w świat smaków i technik związanych z przygotowaniem waniliowego Flanu, delikatnej babki rumowej oraz aromatycznego gateau basque z figą. Millefeuille z malinami zachwyci swoją elegancją, a magdalenki czekoladowe i waniliowe zapewnią niebiańską słodycz. Nie zabrakni również pysznych ciasteczek z orzechami włoskimi, jabłkiem i karmelem. Marble cake, czyli marmurkowe ciasto, rozbudzi zmysły swoim kremowym i czekoladowym połączeniem.
Na koniec, uczestnicy będą mieli okazję przygotować, a później oczywiście spróbować, wyjątkowego deseru – Tropezienne z brzoskwinią i kwiatem pomarańczy, oraz zasmakować w tarcie czekoladowej i pralinie pecan.
To niezapomniane szkolenie pozostawi uczestnikom nie tylko wiedzę, ale również inspirację do tworzenia wyjątkowych francuskich wypieków.
W programie znajdą się następujące receptury:
Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.
PROWADZĄCA:
Lesia Moroz – Pierwsze kroki związane z gastronomią rozpoczęły się dla niej w wieku 16 lat. Początkowo pracowała na kuchni, ale ze względu na ogromne zamiłowanie do cukiernictwa, postanowiła podążać tą ścieżką. Zdobywała doświadczenie cukiernicze w najlepszych warszawskich restauracjach, angażując się w różnorodne szkolenia oraz odbywając staże, które pomagały jej rozwijać się i napędzały do działania.
W 2022 roku zajęła drugie miejsce w Mistrzostwach Polski na Praline, a w tym roku również drugie miejsce zdobyła w konkursie Debic Pastry Cup. Obecnie jest szefem w renomowanej cukierni o nazwie Tonka.
Podczas szkolenia zapewniamy:
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
532 403 425 Ania Cienkowska
733 314 543 Veronika Zaritska
E-mail: AKADEMIA@SEMPREINFO.PL
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: SZKOLENIE300923
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Bezpłatne szkolenie barmańskie REJESTRACJA
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Odkryj bogactwo smaków zamkniętych w czekoladowych drażetkach i poznaj technologię pracy z bębnem drażetkarkim.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Tort Torebka - Połącz artystyczną sztukę cukierniczą z modą
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS *Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Torty i monoporcje na bazie bezy - odkryj nowoczesne cukiernictwo
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów weselnych.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień
Indeks: VOUCHER1900
Marka: SEMPRE
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1900 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 900 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.