Indeks: CHOCOWORLD12
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Przekątna 1559CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie kwadratu
Rodzaj produktu: wysokiej jakości prostokątna blacha do pieczenia w kolorze złotym
Kształt formy: prostokątny
Wymiary formy: (długość) 43 cm x (szerokość) 27 cm x (wysokość) 2 cm
Materiał: stal z powłoką zabezpieczającą
Kolor: złoty
Warunki użytkowania:
Seria produktowa: DELICIA TESCOMA
Kod produktu: 623512
Indeks: CHOCOWORLD12
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie kwadratu
Indeks: MARTELLATO16
Marka: MARTELLATO
Indeks: SILIKOMART100
Marka: SILIKOMART
MICRO - to seria form silikonowych przeznaczonych do tworzenia różnego rodzaju elementów dekoracyjnych. Klasyczne kształty o niewielkich rozmiarach doskonale sprawdzą się podczas urozmaicania deserów, przystawek oraz potraw.
Indeks: KITCHENKRAFT10
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: TESCOMA153
Marka: TESCOMA
Indeks: KITCHENCRAFT09
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: TALA40
Marka: TALA
Indeks: TESCOMA105
Marka: TESCOMA
Blacha do pieczenia Złota 36x26 cm 623510 Tescoma
Indeks: BIRKMANN272
Marka: BIRKMANN
Nadaj swoim świątecznym wypiekom kształtu! Upiecz wyjątkowe pierniki w trzech wzorach - ŚWIĘTY MIKOŁAJ, CHOINKA I BAŁWANEK.
Indeks: TALA99
Marka: TALA
Indeks: BIRKMANN216
Marka: BIRKMANN
Indeks: TESCOMA152
Marka: TESCOMA
Indeks: KITCHENCRAFT11
Marka: BIRKMANN
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: KITCHENCRAFT10
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: SILIKOMART595
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Dzięki cylindrycznej wkładce daje możliwość wypieku ciast z otworem, który po wypełnieniu wkładem żelowym lub kremem daje zaskakujący efekt końcowy.
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.