![9 x 15 x h 7 cm PERFOROWANA FORMA KCMCCB41 KITCHEN CRAFT przeznaczona do wypieku chrupiącego chleba 9 x 15 x h 7 cm PERFOROWANA FORMA KCMCCB41 KITCHEN CRAFT przeznaczona do wypieku chrupiącego chleba](https://www.cukieteria.pl/31942-large_default/9-x-15-x-h-7-cm-perforowana-forma-kcmccb41-kitchen-craft-przeznaczona-do-wypieku-chrupiacego-chleba.jpg)
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
1kg Czekolada 33% BIAŁA 776 Lubeca
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Rodzaj produktu: perforowana prostokątna forma do wypieku chrupiących bochenków chleba wykonana ze stali węglowej z powłoką zabezpieczającą
Kształt: prostokątny
Wymiary: (długość) 15 cm x (szerokość) 9 cm x (wysokość) 7 cm
Objętość: 500 g
Materiał: stal węglowa z powłoką zabezpieczającą
Kolor: ciemny szary
Warunki użytkowania:
Seria produktowa: CRUSTY BAKE
Kod produktu: KCMCCB41
Kolekcja: MASTER CLASS
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: PAVONI406
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: TESCOMA152
Marka: TESCOMA
Indeks: BIRKMANN216
Marka: BIRKMANN
Indeks: PAVONI417
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: TESCOMA42
Marka: TESCOMA
Indeks: TALA40
Marka: TALA
Indeks: PAVONI405
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: TESCOMA153
Marka: TESCOMA
Indeks: WILTON01
Marka: WILTON
Wyjątkowa forma, do wypieku bardzo dużych muffinów - pozwól sobie na jeszcze większą przyjemność z ulubionym smakiem babeczki. Dodatkowo forma zapewni równomierny stopień wypieczenia oraz zarumienienia, a także łatwe wyjmowanie Twoich ulubionych babeczek - Ty będziesz się cieszyć doskonałym efektem.
Indeks: BIRKMANN272
Marka: BIRKMANN
Nadaj swoim świątecznym wypiekom kształtu! Upiecz wyjątkowe pierniki w trzech wzorach - ŚWIĘTY MIKOŁAJ, CHOINKA I BAŁWANEK.
Indeks: SILIKOMART595
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Dzięki cylindrycznej wkładce daje możliwość wypieku ciast z otworem, który po wypełnieniu wkładem żelowym lub kremem daje zaskakujący efekt końcowy.
Indeks: TESCOMA106
Marka: TESCOMA
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: TESCOMA200
Marka: TESCOMA
Stalowa forma z powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem - idealna do słodkich babeczek i wytrawnych wypieków śniadaniowych.
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.