Indeks: COLLINO10
Marka: Collino
∅ 23 cm DWUSTRONNA PODKŁADKA COLLINO cienka złoto srebrna z dekoracyjnym brzegiem
Rodzaj produktu: mała okrągła forma wykonana ze stali węglowej z wyjątkowo odporną powłoką zabezpieczającą
Kształt: okrągły
Wymiary: ∅ (wewnętrzna) 10 cm x (wysokość) 7.5 cm
Materiał: stal węglowa z sześciowarstwową powłoką zabezpieczającą
Kolor: czarny
Warunki użytkowania:
Seria produktowa: PERFORMANCE
Kod produktu: 10A10830
Indeks: COLLINO10
Marka: Collino
Indeks: SILIKOMART447
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART32
Marka: SILIKOMART
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: KITCHENCRAFT11
Marka: BIRKMANN
Indeks: LEDUVEL28
Marka: BIRKMANN
Indeks: TESCOMA105
Marka: TESCOMA
Blacha do pieczenia Złota 36x26 cm 623510 Tescoma
Indeks: SILIKOMART595
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Dzięki cylindrycznej wkładce daje możliwość wypieku ciast z otworem, który po wypełnieniu wkładem żelowym lub kremem daje zaskakujący efekt końcowy.
Indeks: KITCHENCRAFT10
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: TESCOMA42
Marka: TESCOMA
Indeks: TESCOMA152
Marka: TESCOMA
Indeks: TALA99
Marka: TALA
Indeks: TALA40
Marka: TALA
Indeks: BIRKMANN73
Marka: BIRKMANN
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: KITCHENCRAFT09
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: TESCOMA106
Marka: TESCOMA
Indeks: BIRKMANN272
Marka: BIRKMANN
Nadaj swoim świątecznym wypiekom kształtu! Upiecz wyjątkowe pierniki w trzech wzorach - ŚWIĘTY MIKOŁAJ, CHOINKA I BAŁWANEK.
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.