Indeks: COLLINO10
Marka: Collino
∅ 23 cm DWUSTRONNA PODKŁADKA COLLINO cienka złoto srebrna z dekoracyjnym brzegiem
Rodzaj produktu: wysokiej jakości forma do wypieku 12 muffin'ek wykonana ze stali węglowej z powłoką zabezpieczającą
Kształt formy: prostokątny
Kształt porcji: okrągły
Wymiary formy: 35 (długość) x 26.5 (szerokość) x 3 (wysokość) cm
Wymiary porcji: ∅ (wewnętrzna) 7 cm x (wysokość) 3cm
Ilość porcji: 12 babeczek
Materiał: stal węglowa z sześciowarstwową powłoką zabezpieczającą
Kolor: czarny
Warunki użytkowania:
Seria produktowa: PERFORMANCE
Kod produktu: 10A10830
Indeks: COLLINO10
Marka: Collino
Indeks: COLLINO11
Marka: Collino
Indeks: MIRAN29
Marka: MIRAN
Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.
Indeks: TESCOMA42
Marka: TESCOMA
Indeks: TESCOMA153
Marka: TESCOMA
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: TESCOMA106
Marka: TESCOMA
Indeks: TESCOMA200
Marka: TESCOMA
Stalowa forma z powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem - idealna do słodkich babeczek i wytrawnych wypieków śniadaniowych.
Indeks: BIRKMANN73
Marka: BIRKMANN
Indeks: BIRKMANN272
Marka: BIRKMANN
Nadaj swoim świątecznym wypiekom kształtu! Upiecz wyjątkowe pierniki w trzech wzorach - ŚWIĘTY MIKOŁAJ, CHOINKA I BAŁWANEK.
Indeks: PAVONI406
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: KITCHENCRAFT11
Marka: BIRKMANN
Indeks: PAVONI417
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: WILTON01
Marka: WILTON
Wyjątkowa forma, do wypieku bardzo dużych muffinów - pozwól sobie na jeszcze większą przyjemność z ulubionym smakiem babeczki. Dodatkowo forma zapewni równomierny stopień wypieczenia oraz zarumienienia, a także łatwe wyjmowanie Twoich ulubionych babeczek - Ty będziesz się cieszyć doskonałym efektem.
Indeks: PAVONI405
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: KITCHENKRAFT10
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: TESCOMA152
Marka: TESCOMA
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: BIRKMANN216
Marka: BIRKMANN
Indeks: KITCHENCRAFT09
Marka: Kitchen Kraft