• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

6 Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim - Szkolenie cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts
  • 6 Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim - Szkolenie cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts

6 Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim - Szkolenie cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts

Ilość

Opis

MONOPORCJA – ze względu na swój rozmiar zaliczana jest do deserów dla jednej osoby. Można porównać do małego torciuku/deseru w którym kryje się kilka receptur. W nowoczesnym wyglądzie łączy się tradycyjne smaki i receptury z najnowszymi odkryciami i trendami. Kształt monoporcji nadają najczęściej współczesne formy silikonowe, których użycie jest podstawą do stworzenia wyjątkowej kreacji cukierniczej.

Monoporcje to desery, które robią wrażenie swoim wyglądem, indywidualnym wykonaniem, nowoczesną dekoracją, delikatnym smakiem oraz ilością tekstur.

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Wanilia-truskawka
  • Tarta malina-pistacja
  • Foret noir
  • Grejpfrut
  • Gruszka-kajmak
  • Kokos-mango-marakuja

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace  w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa  : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni  „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
  • W 2010 roku zajmuje 3 miejsce w prestiżowym konkursie  Mondial des Arts Sucres,  w Paryżu , na którym zrobił  3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • W 2018 zostaje szefem Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie prowadzi szkolenia cukiernicze.
  • W 2021 roku zajmuje 1 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Poland. Temat konkursu: „#tmrw”
  • W 2022 Finalista World Chocolate Masters w Paryżu w gronie 10 najlepszych cukierników Świata.

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

tel. 532 403 425 Ania Cienkowska

tel. 733 314 543 Veronika Zaritska

 akademia@sempreinfo.pl

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

www.wapas.pl 

Szczegóły produktu
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: