Marka: SEMPRE
6 Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim - Szkolenie cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.
Zapraszamy na na szkolenie, które otworzy dostęp do wiedzy na temat produkcji lodów rzemieślniczych.
Warsztaty Lodowe to doskonała okazja dla osób chcących dopiero rozpocząć swoją przygodę w biznesie lodowym, jak również tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży. To intensywne szkolenie cukiernicze z zastosowaniem nowoczesnych sprzętów, oraz metod pracy.
Czego dowiesz się na szkoleniu:
• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych
• jak dobrać sprzęt
• surowce do produkcji lodów
• produkcja lodów gałkowych
• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów
• (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)
• mieszanki na zimno, receptury zimowe
• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków
• kalkulacja
• nowoczesne smaki
Podczas szkolenia zapewniamy:
• Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
• Surowce
• Napoje, kawa
• Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
• Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Godziny: 9.00-15.00
Prowadzący:
Krzysztof Smoleń – Utalentowany technolog, na co dzień doradzający klientom w firmie Sempre, z doskonałą i rozległą wiedza na temat produkcji lodów rzemieślniczych, technik prezentacji, smaków oraz dekoracji. Pomógł przy uruchomieniu ponad stu produkcji lodów w Polsce i Europie. Autor wielu receptur, które przyjęły się na stałe w ofercie lodziarni.
________________________________________
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Istnieje możliwość szkoleń indywidualnych po wcześniejszym kontakcie. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
532 403 425 Ania Cienkowska
733 314 543 Veronika Zaritska
E-mail: AKADEMIA@SEMPREINFO.PL
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów weselnych.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Torty i monoporcje na bazie bezy - odkryj nowoczesne cukiernictwo
Bezpłatne szkolenie barmańskie REJESTRACJA
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Odkryj bogactwo smaków zamkniętych w czekoladowych drażetkach i poznaj technologię pracy z bębnem drażetkarkim.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE180124
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Odkryj tajemnice przygotowywania wykwintnych deserów, tradycyjnie pochodzących z kraju croissantów. W programie aż 8 receptur w 1 dzień.
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Tort Torebka - Połącz artystyczną sztukę cukierniczą z modą
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
Indeks: SZKOLENIE300923
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Indeks: VOUCHER1000
Marka: SEMPRE
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1000 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
Marka: SEMPRE
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień