• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem
  • Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem

Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem

SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY  DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

 WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS

*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.

Ilość

Opis

Zapraszamy na na szkolenie, które otworzy dostęp do wiedzy na temat produkcji lodów rzemieślniczych.

Warsztaty Lodowe to doskonała okazja dla osób chcących dopiero rozpocząć swoją przygodę w biznesie lodowym, jak również tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży. To intensywne szkolenie cukiernicze z zastosowaniem nowoczesnych sprzętów, oraz metod pracy.

Czego dowiesz się na szkoleniu:

• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych

• jak dobrać sprzęt

• surowce do produkcji lodów

• produkcja lodów gałkowych

• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów

• (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)

• mieszanki na zimno, receptury zimowe

• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków

• kalkulacja

• nowoczesne smaki

Podczas szkolenia zapewniamy:

Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy

Surowce

Napoje, kawa

Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii

Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Godziny: 9.00-15.00

Prowadzący:

 

Krzysztof Smoleń – Utalentowany technolog, na co dzień doradzający klientom w firmie Sempre, z doskonałą i rozległą wiedza na temat produkcji lodów rzemieślniczych, technik prezentacji, smaków oraz dekoracji. Pomógł przy uruchomieniu ponad stu produkcji lodów w Polsce i Europie. Autor wielu receptur, które przyjęły się na stałe w ofercie lodziarni.

________________________________________

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.

Istnieje możliwość szkoleń indywidualnych po wcześniejszym kontakcie. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

???? 532 403 425 Ania Cienkowska
???? 733 314 543 Veronika Zaritska

E-mail: AKADEMIA@SEMPREINFO.PL

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Szczegóły produktu
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: