- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g ORZECHY BRAZYLIJSKIE skoncentrowana pasta 100% do lodów i kremów Sempre:
Pasta z orzechów brazylijskich 100% - dodatek do ciast, deserów, dań.
Opis: pasta orzechowa 100% do lodów, wyrobów cukierniczych, deserów, dań.
Masło ma gładką i gęstą konsystencję oraz wysoką zawartość tłuszczu, przez co może się rozwarstwiać w opakowaniu.
Masło należy wymieszać przed każdym użyciem.
Składniki: prażone orzechy brazylijskie.
Alergeny: może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, mleko i jego pochodne.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 80-120 g/1 litr mieszanki podstawowej (do produkcji lodów)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250 g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna |
2738/656 kJ/kcal |
Tłuszcz |
66,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
15,0 g |
Węglowodany |
12,0 g |
w tym cukry |
2,0 g |
Białko |
14,0 g |
Sól |
7,5 g |
Indeks: SILIKOMART469
Marka: SILIKOMART
300/400 mm Mata perforowana AIR MAT ECLAIR & CHOUX do ptysiów i eklerów 40.113.99.0000 Silikomart
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MARAKUJA 27520 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO TRUSKAWKA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL37/1
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM CYTRYNA 67320 DREIDOPPEL pasta o smaku cytryny ze skoncentrowanym sokiem cytrynowym
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA PISTACCHIO 12093045 PERNIGOTTI gładki krem pistacjowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SANTOS10
500g PŁATKI RÓŻY W CUKRZE polski produkt wykonany ręcznie Santos
Jadalne płatki róży w cukrze do nadzień cukierniczych, dodatek do lodów i potraw.
Indeks: BABBI228
Marka: BABBI
op. 3 kg GOLOSA PISTACCHIO 12832 BABBI gładki krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE MANDORLA SALATA 12092027B PERNIGOTTI krem migdałowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi migdałami
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL48
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA HIBISKUS 24320 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI184
Marka: BABBI
300 g CREMADELIZIA BISCOKROK 13198 BABBI krem do smarowania o smaku ciasteczek
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA BIANCA 12093034 PERNIGOTTI gładki krem z białej czekolady do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CLASSICA 12822 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażony orzech laskowy i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE467
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z PISTACJI SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych pistacji do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE PISTACCHIO 12092026B PERNIGOTTI krem pistacjowy z chrupiącymi wafelkami i prażonymi pistacjami
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL53
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA KARMELIZOWANY MIGDAŁ WIEDEŃSKI 242 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA NOCCIOLA B-FREE 1230124 BABBI krem orzech laskowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL05
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA BRZOSKWINIA I MARAKUJA 241 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
4 kg VARIEGATO AMORE PECAN 12092016 PERNIGOTTI krem o smaku słonego karmelu z chrupiącymi wafelkami i orzechami pekan
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI212
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA CARAMELLO 12093046 PERNIGOTTI gładki krem karmelowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).