- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g ORZECHY BRAZYLIJSKIE skoncentrowana pasta 100% do lodów i kremów Sempre:
Pasta z orzechów brazylijskich 100% - dodatek do ciast, deserów, dań.
Opis: pasta orzechowa 100% do lodów, wyrobów cukierniczych, deserów, dań.
Masło ma gładką i gęstą konsystencję oraz wysoką zawartość tłuszczu, przez co może się rozwarstwiać w opakowaniu.
Masło należy wymieszać przed każdym użyciem.
Składniki: prażone orzechy brazylijskie.
Alergeny: może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, mleko i jego pochodne.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 80-120 g/1 litr mieszanki podstawowej (do produkcji lodów)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250 g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna |
2738/656 kJ/kcal |
Tłuszcz |
66,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
15,0 g |
Węglowodany |
12,0 g |
w tym cukry |
2,0 g |
Białko |
14,0 g |
Sól |
7,5 g |
Indeks: SILIKOMART469
Marka: SILIKOMART
300/400 mm Mata perforowana AIR MAT ECLAIR & CHOUX do ptysiów i eklerów 40.113.99.0000 Silikomart
Indeks: KERRY25
Marka: RAVIFRUIT Kerry
1kg MOJITO przecier owocowy 28,5% z dodatkiem cukru 20% i mięty RAVIFRUIT
Indeks: PERNIGOTTI14/2
Marka: PERNIGOTTI
op. 1 kg PISTACCHIO PURE 100% 12092005 PERNIGOTTI pasta z pistacji śródziemnomorskich z barwnikiem i szczyptą soli
Pasta z pistacji pochodzących wyłącznie z basenu Morza Śródziemnego, z barwnikiem pochodzenia roślinnego i szczyptą soli.
Indeks: DREIDOPPEL16
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM BAKE LEMON H 0789 DREIDOPPEL cytrynowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SEMPRE352
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW BRAZYLIJSKICH SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA SANTO DOMINGO 12093047 PERNIGOTTI gładki krem czekoladowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SEMPRE465
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW NERKOWCA SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL05
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA BRZOSKWINIA I MARAKUJA 241 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI184
Marka: BABBI
300 g CREMADELIZIA BISCOKROK 13198 BABBI krem do smarowania o smaku ciasteczek
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: CALLEBAUT122
Marka: CALLEBAUT
op. 2.5 kg PRAŻYNKI PAILLETE FEUILLETINE M-7PAIL-E0-401 CALLEBAUT pokruszone ciasteczka crepes dentelle
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Indeks: SEMPRE466
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW PEKAN SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: DREIDOPPEL25
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA ADVOCAT 247 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MIĘTA 229 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL43
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA KWIAT CZARNEGO BZU 437 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
5kg PNP-663 PURE ROASTED HAZELNUT PASTE pasta 100% prażony orzech laskowy Callebaut
Indeks: SEMPRE156
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CIOCCOLATO BIANCO 12834 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu – biała czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.