- Nowy

Gładki krem z prażonych orzechów laskowych. Orzechowa pasta cukiernicza bez dodatków. Krem orzechowy do lodów i wyrobów cukierniczych.
Produkt otrzymywany z orzechów laskowych, poddanych procesowi prażenia.
Kremowa pasta orzechowa bez dodatków!
Przyjemny i charakterystyczny smak orzechów z lekką prażoną nutą.
100% pasta orzechowa to idealny dodatek do lodów oraz wyrobów cukierniczych.
Naturalny dodatek smakowy do wypieków i deserów.
Produkt do użytku profesjonalnego:
- do produkcji lodów orzechowych,
- składnik kremów do nadziewania wypieków,
- składnik kremów do tortów i babeczek,
- do nadziewania pralin itp.
Składniki i alergeny: prażone orzechy laskowe; produkt może zawierać migdały.
Dozowanie pasty orzechowej podczas tradycyjnej produkcji lodów: 80-120 g/kg mieszanki bazowej.
Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci. Unikać gwałtownych zmian temperatury. Optymalna temperatura przechowywania to 15-25°C, maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%. Do nakładania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu dokładnie zamknąć opakowanie. Przed każdym użyciem dokładnie wymieszać produkt. Oddzielenie się frakcji tłuszczowej jest zjawiskiem naturalnym i nie świadczy o degradacji produktu.
SPECYFIKACJA PRODUKTU | |
Rodzaj | 100% krem z orzechów, bez dodatków |
Smak | prażone orzechy laskowe |
Masa netto | 5.0 kg |
Opakowanie | plastikowe wiaderko z pokrywą |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego i przemysłowego |
Zastosowanie | dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych |
Forma | pasta, krem |
Konsystencja | gładka, gęsta |
Barwa | brązowa |
Smak | typowy dla orzechów laskowych |
Zapach | nuty prażonych orzechów |
Dozowanie do lodów | zalecane 80-120 g/kg mieszanki bazowej |
Dozowanie ogólne | według uznania |
Numer katalogowy | PNP-T14 / PNP-663 |
Producent | Callebaut |
Dystrybutor | Sempre Group |
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: SWEETDECOR45/20
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI12
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI12/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI98
Marka: BABBI
Topping Gianduia, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: VALRHONA27
Marka: VALRHONA
Gianduja Noisette Lait, to wyjątkowo aromatyczne połączenie najwyższej jakości mlecznej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi. Produkt wytwarzany jest w postaci bloku czekoladowego, który można w prosty sposób dozować, po przez łamanie, kruszenie czy struganie. Doskonała baza do klasycznych kremów, musów, deserów, ganache, nadzień cukierniczych oraz...
Indeks: BABBI46
Marka: BABBI
Indeks: BABBI39
Marka: BABBI
Kremowa pasta kawowa z chrupiącymi wafelkami i praliną z karmelizowanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI17
Marka: BABBI
Pasta z mocno prażonych orzechów laskowych. Kremowa konsystencja, intensywna barwa i wyrazisty smak mocno prażonych orzechów.
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
66,98 zł / 1 kg
Indeks: BABBI140
Marka: BABBI
Indeks: BARIMA523
Marka: BARBARA LUIJCKX
Gładki krem z prażonych orzechów laskowych. Orzechowa pasta cukiernicza bez dodatków. Krem orzechowy do lodów i wyrobów cukierniczych.