
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg GUSTO FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe 12093153 Pernigotti
100,29 zł / 1 kg
3kg PASTA BUONISSIMO skoncentrowana pasta o smaku kremu z orzechów laskowych BABBI:
Opis: uniwersalny produkt wysokiej jakości w postaci pasty, szybki i prosty w użyciu;
półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Smak: krem z orzechów laskowych (do lodów i deserów o smaku "kinder bueno")
Składniki: prażone orzechy laskowe, cukier, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza,
tłuszcze roślinne (bawełniany, szafranowy, palmowy), maltodekstryna, substancja stabilizująca: sorbitol (E420),
masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat.
Dozowanie: 80-100 g na 1 kg mieszanki bazowej;
Zastosowanie: pasta smakowa do lodów, semifreddo, kremów, deserów, śmietany
Opakowanie: 3 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12343
Producent: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE462
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion słonecznika do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: DREIDOPPEL27
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL06
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.