Indeks: PERNIGOTTI35
Marka: PERNIGOTTI
3kg GUSTO MENTA skoncentrowana pasta zielona mięta 12093501 Pernigotti
3,5kg Pasta Melone MELONOWA 12094591 Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - melon, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: cukier, melon (40%), syrop glukozowo-fruktozowy, barwniki: kapsaicyna (z papryki) (E160c), beta-karoten (E160a),
skoncentrowany sok z czarnej porzeczki i fioletowej marchwi, kurkumina (E100), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
kwas jabłkowy (E296), aromat i smak melonowy, stabilizator: pektyna (E440).
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40/50g/1 litr mieszanki jako integrator lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12094591
Indeks: PERNIGOTTI35
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CHOCOVIC04
Marka: CHOCOVIC
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: FOODCOLOURS14
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI44
Marka: PERNIGOTTI
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i skoncentrowanego soku owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.
Indeks: COMPRITAL359
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE421
Marka: SEMPRE
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: SEMPRE324
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i skoncentrowanego soku owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.
Indeks: DREIDOPPEL26
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL19
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: COMPRITAL198
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI32
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI42/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL372
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE418
Marka: SEMPRE
Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI98/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL371
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.