- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg PASTA BUBBLE GUM skoncentrowana pasta guma balonowa różowa PC005P Comprital
3kg PASTA BUBBLE GUM skoncentrowana pasta guma balonowa różowa PC005P Comprital:
Opis: pasta smakowa do lodów - guma balonowa (wieloowocowa), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Dozowanie: 70-100g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC005P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1263/302 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 75,0g
- w tym cukry: 60,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,02g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soje , orzechy oraz ich pochodne
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA DELIZIA DI COCCO skoncentrowana pasta kokosowo-migdałowa PF297P Comprital
Indeks: DIJO17
1kg Topping MALINOWY polewa do lodów i deserów DIJO
Polewa do lodów, deserów i dań na słodko.
Indeks: COMPRITAL22
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA BABY BLUE skoncentrowana pasta guma balonowa niebieska PC014P Comprital
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
5kg CHAMP-KREM-659 Marc de Champagne Creme a la Carte Callebaut
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: COMPRITAL219
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI59/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg VANIGLIA TOP skoncentrowana pasta waniliowa do lodów i kremów Pernigotti
Indeks: SOSA283
Marka: Sosa Ingredients
1,5kg MARC DE CAVA skoncentrowana pasta o smaku hiszpańskiego białego wina musującego 00405016 Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI112/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg CREMA FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe Pernigotti
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CLASSICA 12822 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażony orzech laskowy i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL06
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA IRISH CREAM 265 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI232
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg GUSTO MALAGA CON UVETTA SULTANINA skoncentrowana pasta malaga z rodzynkami 12092361A Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI308
Marka: PERNIGOTTI
op. 3 kg GIANDUIA DI ARACHIDE 12092291 PERNIGOTTI pasta gianduia z wysoką zawartością orzechów arachidowych
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
7 kg DULCHE DE LECHE SEMPRE naturalny krem kajmakowy do lodów i wyrobów cukierniczych
Naturalny krem kajmakowy na bazie pełnego mleka oraz cukru, bez dodatku barwników i konserwantów. Uniwersalne zastosowanie w produkcji lodów i cukiernictwie.
Indeks: PERNIGOTTI227
Marka: PERNIGOTTI
3,5 kg PASTA GUSTO CARAMELLO 12092111A PERNIGOTTI pasta o intensywnym smaku karmelizowanego cukru
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.
Indeks: DREIDOPPEL12
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA LATTE MACCHIATO 281 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI28
Marka: PERNIGOTTI
3kg VANIGLIA PURA skoncentrowana pasta waniliowa 12093173 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI61
Marka: PERNIGOTTI
5,5kg GRAN AMARETTO FLUIDO skoncentrowana pasta o smaku likieru Amaretto 12092141 Pernigotti
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA FROLLINO skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe PC507P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI38
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.5 kg PASTA CIOCCOLATO BIANCO 12092051A PERNIGOTTI pasta o smaku białej czekolady do lodów i cukiernictwa
Skoncentrowana pasta smakowo-aromatyczna z 20% zawartością białej czekolady. Pozwala na produkcję kremowych i aromatycznych lodów o smaku białej czekolady. Stosowana jako dodatek smakowy i aromatyczny do wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA GIUBILEO TIRAMISU PC629PB COMPRITAL pasta smakowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA BIANCA 12093034 PERNIGOTTI gładki krem z białej czekolady do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).