poglądowe zdjęcie produktu - pasta do lodów owocowych
  • poglądowe zdjęcie produktu - pasta do lodów owocowych

3.5 kg PASTA MANGO SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 38%

SEMPRE422

Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
2 199,50 zł Do 21,00 zł
210,00 zł
Brutto

60,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

PASTA OWOCOWA - przeznaczona jest przede wszystkim do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach piekarniczych i cukierniczych. Pasta może również pełnić rolę integratora w lodach ze świeżymi owocami. Pastę charakteryzuje uniwersalność i wszechstronność zastosowania (kremy, nadzienia, wypieki, desery, lody, praliny itp.). 

panel oddzielający w opisie.png

Składniki: cukier, mango (38%), syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), aromat mango, barwniki: kapsaicyna (E160c), kurkumina (E100), substancja stabilizująca: pektyna (E440); zawartość owoców - 38%.

Dozowanie: 70-100 gramów na 1 litr mieszanki bazowej (produkcja lodów); 40-50 gramów na 1 litr mieszanki bazowej jako integrator do lodów ze świeżymi owocami.

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura składowania do 15-25°C; należy unikać gwałtownych zmian temperatury; maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%; po każdym użyciu należy dokładnie oczyścić i zamknąć opakowanie; produkt przechowywać w fabrycznym opakowaniu; do mieszania, nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

panel oddzielający w opisie.png

Zastosowanie: do produkcji lodów metodą tradycyjną; jako integrator do lodów ze świeżymi owocami; do wyrobów cukierniczych i piekarskich.

panel oddzielający w opisie.png

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1166/275 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 68.0 g
w tym cukry 64.0 g
Białko 0.2 g
Błonnik 0.7 g
Sól 0.02 g

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Szczegóły produktu
SEMPRE422
42 Przedmioty

Opis

MASA NETTO
3.5 kg
OPAKOWANIE
PLASTIKOWE WIADERKO Z POKRYWĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
7 kg - 2 x 3.5 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA DO LODÓW OWOCOWYCH
SMAK
MANGO
FORMA
PASTA
KONSYSTENCJA
PÓŁPŁYNNA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO LODÓW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
ZASTOSOWANIE
INTEGRATOR DO LODÓW MANGO
DOZOWANIE
INTEGRATOR - 40-50 g/l
DOZOWANIE
PASTA SMAKOWA - 70-100 g/l
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
UNIKAĆ GWAŁTOWNYCH ZMIAN TEMPERATURY
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-25°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX 65 %
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: DREIDOPPEL32

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA MANGO 293 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

favorite_border favorite

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 175,00 zł

175,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SEMPRE39

Marka: BARBARA LUIJCKX

200 g POSYPKA LEMON BARBARA DECOR dekoracyjne zielone wiórki z białej czekolady 9 x 5 mm (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.

Cena 29,00 zł

14,50 zł / 100 g

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: DREIDOPPEL12

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA LATTE MACCHIATO 281 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

favorite_border favorite

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 135,00 zł

135,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE