![](https://www.cukieteria.pl/35266-large_default/35kg-pasta-banana-skoncentrowana-pasta-bananowa-12094491-pernigotti.jpg)
![](https://www.cukieteria.pl/35266-large_default/35kg-pasta-banana-skoncentrowana-pasta-bananowa-12094491-pernigotti.jpg)
3,5kg Pasta Banana BANANOWA 12094491 Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - bananowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: syrop glukozowo-fruktozowy, baban (25%), cukier, smak i aromat bananowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
stabilizator: pektyna (E440), barwniki: ryboflawina (E101).
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40-50g/1 litr mieszanki jako integrator do lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12094491
Indeks: PERNIGOTTI33
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI97
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: DREIDOPPEL37/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE421
Marka: SEMPRE
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI327
Marka: PERNIGOTTI
Zbilansowany i gotowy do użycia produkt w postaci pasty do sporządzania lodów o smaku opuncji figowej. Do produkcji - sorbetów owocowych, lodów na patyku, napojów typu granita, koktajli, polew i deserów lodowych. Baza do lodów i sorbetów opuncja figowa.
Indeks: PERNIGOTTI30
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL358
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL19
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: DREIDOPPEL47
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL361
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL10
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL07
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL33
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI317
Marka: PERNIGOTTI
Zbilansowany i gotowy do użycia produkt w postaci pasty do sporządzania lodów o smaku czerwonych owoców - wiśnia, truskawka, malina, granat. Do produkcji - sorbetów owocowych, lodów na patyku, napojów typu granita, koktajli, polew i deserów lodowych.
Indeks: SEMPRE422
Marka: SEMPRE
Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: COMPRITAL365
Marka: COMPRITAL