op. 3 kg Cocco Comprital - pasta kokosowa do lodów i cukiernictwa - nr. kat. PC025C
Kokosowa pasta cukiernicza wytwarzana z wiórków kokosowych oraz dodatków uzupełniających. Słodka pasta kokosowa o skoncentrowanym smaku i aromacie świeżych kokosów.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Pasta cukiernicza o smaku kokosowo-migdałowym. Idealna do lodów i deserów inspirowanych popularnymi pralinkami kokosowymi. Smak alla Raffaello.
Opis produktu
Paste Classiche od włoskiego producenta Comprital, to seria past przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Skoncentrowany smak i formuła past pozwala na sporządzanie lodów i wyrobów cukierniczych o autentycznym i wyrafinowanym smaku. Pasty smakowe to gotowe do użycia produkty wysokiej jakości. Idealne do produkcji lodów rzemieślniczych oraz tworzenia wyrobów cukierniczych na najwyższym poziomie. Pasty smakowe charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu. Przeznaczone są do stosowania w wyrobach mrożonych, (np. lody, semifreddo), wypiekach (np. nadzienia) oraz deserach (np. musy, kremy). Mogą być również stosowane w nadzieniach do pralin i wyrobów czekoladowych.
Produkt w postaci pasty o skoncentrowanym smaku. Produkt o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji cukierniczej. Przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Do produkcji lodów rzemieślniczych metodą na zimno lub na gorąco oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Rozwarstwienie, czy oddzielenie frakcji tłuszczowej może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie oraz usunąć z opakowania ewentualne zabrudzenia w postaci pozostałości produktu.
Pasta cukiernicza łącząca smak kokosa z migdałami. Idealna do sporządzania lodów i deserów o smaku inspirowanym popularnymi pralinkami kokosowymi.
Składniki: cukier, wiórki koksowe (19%), migdały, odtłuszczone mleko w proszku, oleje i tłuszcze roślinne (z orzechów arachidowych, kokosowy, kakaowy), aromat.
Alergeny: produkt może zawierać soję, jaja, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy oraz ich pochodne.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Opakowanie produktu podlega segregacji. Termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące od daty produkcji, zgodnie ze specyfikacją od producenta.
| Pasta smakowa | 70-100 g |
| Mieszanka bazowa | 1000 ml |
| Rodzaj | smakowa pasta cukiernicza |
| Nazwa handlowa | Pasta Delizia di Cocco |
| Numer katalogowy | PF297P |
| Smak | kokosowo-migdałowy |
| Barwa | jasna |
| Forma | pasta |
| Konsystencja | gęsta |
| Masa netto | 2.5 kg |
| Opakowanie jednostkowe | wiaderko z tworzywa, folia zabezpieczająca |
| Opakowanie zbiorcze | karton |
| Ilość w opakowaniu zbiorczym | 2 x 2.5 kg - 5.0 kg |
| Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
| Zastosowanie | do lodów i wyrobów cukierniczych |
| Producent | Comprital |
| Dystrybutor | Sempre Group |
| Kraj produkcji | wyprodukowano we Włoszech |
| Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
| Wartość energetyczna | 2527 kJ / 605 kcal |
| Tłuszcz | 50.0 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 22.0 g |
| Węglowodany | 38.0 g |
| w tym cukry | 32.0 g |
| Białko | 9.5 g |
| Sól | 0.23 g |
Szczegóły produktu
op. 3 kg Cocco Comprital - pasta kokosowa do lodów i cukiernictwa - nr. kat. PC025C
Kokosowa pasta cukiernicza wytwarzana z wiórków kokosowych oraz dodatków uzupełniających. Słodka pasta kokosowa o skoncentrowanym smaku i aromacie świeżych kokosów.
op. 3 kg Cocco Giubileo Comprital - pasta kokosowa z cukrem trzcinowym i gronowym - nr. kat. PC634PB
Pasta kokosowa z serii Giubileo Experience. Produkt słodzony cukrem trzcinowym i winogronowym. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
op. 3 kg Cocco Babbi - kokosowa pasta cukiernicza z mleczkiem kokosowym - nr. kat. 12602
Kokosowa pasta cukiernicza wytwarzana z wiórków kokosowych i mleczka kokosowego w proszku oraz dodatków uzupełniających. Słodka pasta kokosowa o skoncentrowanym smaku i aromacie świeżych kokosów.
op. 2.4 kg Mandorla Elite Pernigotti - pasta migdałowa z aromatem - nr. kat. 12092371A
Pasta migdałowa wytwarzana w 99.9% z migdałów. Dodatek aromatu podkreśla naturalny smak. Produkt bez dodatku cukru.
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Doskonale zbilansowana mieszanka bazowa do sporządzania wyśmienitych lodów rzemieślniczych o smaku kokosowym. Produkt w postaci proszku przeznaczony do mieszania z mlekiem w odpowiednich proporcjach.
op. 5.5 kg Cremosette Mandorla - gotowy krem migdałowy do nadziewania - 241201 Leagel
Cremosette Mandorla od Leagel, to wysokiej jakości krem migdałowy, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
1 kg PASTA LAWENDA 23820 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
3 kg PASTA MENTA PIPERITA GIUBILEO PC628PB COMPRITAL pasta miętowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta miętowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
1 kg PASTA IRISH CREAM 265 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CH MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej