Indeks: SOSA282
Marka: Sosa Ingredients
1,5kg GIN TONIC skoncentrowana pasta o smaku ginu z tonikiem 00405008 Sosa Ingredients
3,5kg TIRAMISU skoncentrowana pasta o smaku włoskiego deseru 2.02833.114 Dawn:
tiramisu - deser z biszkoptami nasączonymi kawą, kremem z sera mascarpone, żółtek i cukru oraz kakao
Opis: wysokiej jakości pasta przeznaczona głównie do lodów mlecznych, może być stosowana do deserów, kremów, musów oraz bitej śmietany;
Smak: tiramisu
Składniki: cukier, wino Marsala (25%), syrop glukozowo-fruktozowy, żółtka jaj, pasta z orzechów laskowych,
barwnik: karmel siarczynowy (E150b), odtłuszczone kakao w proszku, aromat.
Dozowanie: 60-80g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5kg (metalowa puszka z wieczkiem)
Opakowanie zbiorcze: 2 x 3,5 kg = 7 kg (karton)
Kod produktu: 2.02833.114
Producent: Dawn
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
po otwarciu produkt przechowywać w warunkach chłodniczych; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1224/290 kJ/kcal
- tłuszcz: 6,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
- węglowodany: 57,0 g
- w tym cukry: 50,0 g
- białko: 2,2 g
- sól: 0,0 g
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL44
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE474
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych pestek dyni do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: SEMPRE468
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion sezamu do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI61
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL43
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL188
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta miętowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL12
Marka: COMPRITAL
Indeks: SOSA133
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI233
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o klasycznym smaku słodkiej śmietanki z waniliową nutą. Doskonała baza do tworzenia lodów rzemieślniczych z dodatkami smakowymi i teksturalnymi.
Indeks: PERNIGOTTI244
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.