
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
0,7l CREME BRULEE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku kremu waniliowego z karmelem
63,14 zł / 1l
980g CONCENTRATO DULCE DE LECHE PREMIUM koncentrat do lodów HUSO:
KONCENTRAT DO PRZYGOTOWANIA ORYGINALNYCH LODÓW DULCE DE LECHE
Opis: premium concentrato - skoncentrowany, naturalny produkt wysokiej jakości do wytwarzania oryginalnych lodów o smaku "DULCE DE LECHE";
koncentrat wzbogacony palonym cukrem, syropem glukozowym i naturalnym aromatem; wyprodukowano we Francji;
produkt naturalny, bez sztucznych substancji konserwujących; zaleca się mieszanie produktu czystym i suchym narzędziem kuchennym
oraz zamykanie pojemnika po wyjęciu potrzebnej ilości produktu; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać;
mieszanka przeznaczona dla przemysłu lodowego; DULCE DE LECHE - słodki, mleczny karmel.
Opakowanie: 980 g (metalowa puszka z pokrywką)
Składniki: pełnotłuste świeże mleko (61%), cukier, palony cukier, odtłuszczone mleko w proszku (8,4%), syrop glukozowy, aromat naturalny.
Dozowanie: 15g/1l mieszanki bazowej
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci; zużyć w ciągu 30 dni.
Producent: HUSO Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1196/283 kJ/kcal
- tłuszcz: 3,5 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,9 g
- węglowodany: 61,0 g
- w tym cukry: 55,0 g
- białko: 7,0 g
- sól: 0,34 g
- wapń: 0,28 g
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
Indeks: BABBI109
Marka: BABBI
Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia - produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).
Indeks: PERNIGOTTI242
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL45
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.