
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
0,7l CREME BRULEE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku kremu waniliowego z karmelem
63,14 zł / 1l
980g CONCENTRATO DULCE DE LECHE PREMIUM koncentrat do lodów HUSO:
KONCENTRAT DO PRZYGOTOWANIA ORYGINALNYCH LODÓW DULCE DE LECHE
Opis: premium concentrato - skoncentrowany, naturalny produkt wysokiej jakości do wytwarzania oryginalnych lodów o smaku "DULCE DE LECHE";
koncentrat wzbogacony palonym cukrem, syropem glukozowym i naturalnym aromatem; wyprodukowano we Francji;
produkt naturalny, bez sztucznych substancji konserwujących; zaleca się mieszanie produktu czystym i suchym narzędziem kuchennym
oraz zamykanie pojemnika po wyjęciu potrzebnej ilości produktu; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać;
mieszanka przeznaczona dla przemysłu lodowego; DULCE DE LECHE - słodki, mleczny karmel.
Opakowanie: 980 g (metalowa puszka z pokrywką)
Składniki: pełnotłuste świeże mleko (61%), cukier, palony cukier, odtłuszczone mleko w proszku (8,4%), syrop glukozowy, aromat naturalny.
Dozowanie: 15g/1l mieszanki bazowej
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci; zużyć w ciągu 30 dni.
Producent: HUSO Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1196/283 kJ/kcal
- tłuszcz: 3,5 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,9 g
- węglowodany: 61,0 g
- w tym cukry: 55,0 g
- białko: 7,0 g
- sól: 0,34 g
- wapń: 0,28 g
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
Indeks: BABBI222
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania sorbetów o smaku zielonej herbaty (Matcha) bez dodatku cukru.
Indeks: BABBI23
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL35
Marka: COMPRITAL
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky (5%). Classic pastes - seria dopracowanych smaków past cukierniczych - szeroki wybór umożliwiający tworzenie produktów nawiązujących do włoskiej tradycji oraz kreowanie nowych i oryginalnych połączeń smakowych - dodatki smakowe do lodów i cukiernictwa.