- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut:
Krem/nadzienie do przekładania lodów (5%).
Opis: krem o smaku białej czekolady z bogatymi nutami mleka i słodkiego karmelu;
zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu;
dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.
CocoCrema Bianco - krem do lodów o konsystencji sosu, o smaku białej czekolady z nutami mleka i karmelu;
krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;
produkt na bazie białej czekolady; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący.
Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach), cukier, dekstroza, mleko odtłuszczone w proszku,
czekolada biała (5%) (cukier, tłuszcz kakaowy (20%), mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku), mleko pełne w proszku,
emulgator: lecytyna sojowa, aromat, wanilina, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Może zawierać orzechy.
Kod produktu: FNW-M4015-U50
Opakowanie: 3kg
Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;
krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.
Zastosowanie:
1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;
2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę
lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;
3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;
4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie
Producent: Callebaut
Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:
https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2477/592/599 kJ/kcal
- tłuszcz: 39,8g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,5g
- węglowodany: 53g
- w tym cukry: 53g
- białko: 4,8g
- sól: 0,14g
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
3 kg VARIEGATO WAFERINI LIMONE 12370 BABBI krem cytrynowy z kawałkami chrupiących wafelków i ciasteczek
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO ARANCIA DOLCE pasta do przekładania słodka pomarańcza ze skórką 12094027 Pernigotti
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: COMPRITAL380
Marka: COMPRITAL
3,5kg FRUTTI DI BOSCO pasta variegato owoce leśne PF291P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI252
Marka: PERNIGOTTI
5kg VARIEGATO MANDORLONE pasta migdałowa do przekładania 12092391 Pernigotti
Indeks: BABBI236
Marka: BABBI
op. 3 kg VARIEGATO LATTE IMPERIALE EXTRA 12445 BABBI karmelowa pasta do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA TOFFEE MOU 1280101 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - cukierek karmelowy
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
3 kg VARIEGATO FRAGOLINE 12627 BABBI poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI224
Marka: BABBI
op. 3 kg GOLOSA CARAMELLO SALATO 1230143 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - słony karmel
Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA NOCCIOLATTE 12827 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - orzech laskowy i biała czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI161
Marka: PERNIGOTTI
5,5kg VARIEGATO CIOCCIOLATO AL LATTE krem do przekładania mleczna czekolada 12093066 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO MELOGRANO pasta do przekładania owoc granatu 12095871 Pernigotti
Indeks: BABBI142
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO BISCOTTO SPECULOOS pasta z ciasteczkami korzennymi 12381 BABBI
Indeks: BABBI226
Marka: BABBI
op. 3 kg VARIEGATO CARAMEL & PECAN 1230142 BABBI pasta na bazie solonego karmelu z kawałkami karmelizowanych orzechów pekan
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA SANTO DOMINGO 12093047 PERNIGOTTI gładki krem czekoladowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI293
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg RICOPERTURA PINGUINI 12093141B PERNIGOTTI krem z ciemnej czekolady do przekładania
Indeks: DAWN127
Marka: Dawn
10kg STRACCIATELLA glazura tłuszczowa na bazie kakao do przekładania lodów 2.03222.115 Dawn