- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3 kg VARIEGATO FRAGOLINE 12627 BABBI poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
VARIEGATI FRUTTA - seria owocowych past variegato do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z kawałkami świeżych lub kandyzowanych owoców. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty owocowe doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Variegato z owocami to idealne dodatek do klasycznych smaków lodów oraz kremów. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.
VARIEGATO FRAGOLINE - poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców.
Składniki: poziomki (53%), cukier, syrop glukozowy, skoncentrowany sok truskawkowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas askorbinowy (E300), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), aromaty, barwniki: koszenila (E120), antocyjany (E163).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
VARIEGATO FRUTTA | QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 958/226 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 55.0 g |
w tym cukry | 54.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.0 g |
PRZEZNACZENIE I ZASTOSOWANIE PRODUKTU
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 1.26.27
- NAZWA HANDLOWA
- VARIEGATO FRAGOLINE
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ I FOLIĄ ZABEZPIECZAJĄCĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 4 x 3.0 kg - 12 kg
- RODZAJ
- PASTA VARIEGATO
- SMAK
- POZIOMKA
- KONSYSTENCJA
- GŁADKA Z OWOCAMI
- PRZEZNACZENIE
- PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
- DOZOWANIE
- QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- VARIEGATI FRUTTA
- CERTYFIKATY
- GLUTEN FREE
- CERTYFIKATY
- LACTOSE FREE
- WYPRODUKOWANO
- WE WŁOSZECH
Indeks: PAVONI138
Marka: PAVONI ITALIA
SPV64MACARONS PAVONI 585 x 385 mm mata do makaroników z włókna szklanego z obustronną powłoką silikonową
Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.
Indeks: PAVONI379
Marka: PAVONI ITALIA
NUTSHELL GG015 PAVONI GOURMAND INSPIRATIONS forma silikonowa do dekoracji w kształcie orzechów włoskich
Seria form silikonowych dla prawdziwych artystów - twórz wyjątkowe przystawki, dania główne i desery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.
Indeks: ROSEDECOR617
Marka: ROSE DECOR
87 szt. MOTYLE MIX PASTELOWY 406487 ROSE DECOR jadalna dekoracja waflowa w kształcie motyli
Delikatne, zwiewne, kolorowe i do zjedzenia - motylki waflowe - idealne do ozdabiania tortów i babeczek.
Indeks: DREIDOPPEL26
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA OWOC CZARNEGO BZU 282 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
5kg PRAMANO-T14 ALMOND&HAZELNUT PRALINE nadzienie pralina migdał i orzech laskowy Callebaut
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
5kg RICOPERTURA PINGUINI krem z ciemnej czekolady do przekładania 12093141 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO AMARENA pasta do przekładania kwaśna wiśnia 12095034 Pernigotti
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO PRALINE pasta orzech laskowy chrupiącymi wafelkami 12437 BABBI
Kremowa pasta z orzechów laskowych z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI48
Marka: BABBI
2,5kg VARIEGATO CIOCCOKROK FONDENTE pasta ciemna czekolada z kawałkami orzechów 12493 BABBI
Indeks: SEMPRE283
Marka: SEMPRE
1 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI78
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO FRUTTI DI BOSCO pasta owoce leśne do przekładania 12605 BABBI
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CIOCCOLATO BIANCO 12834 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu – biała czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA BIANCA CON COCCO E MANGO 12093232 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z kokosem i mango
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO TORRONE RUSTICO PISTACCHIO 12092013 PERNIGOTTI pasta pistacjowa z kawałkami chrupiącego nugatu
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI54
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO LIME pasta limonkowa z kandyzowaną skórką cytrynową BABBI
Variegato pasta limonkowa z kawałkami kandyzowanej skórki cytryny - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL377
Marka: COMPRITAL
3kg ARANCIA PREMIUM pasta variegato pomarańczowa PC757 Comprital
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.