86,00 zł / 1 kg
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
VARIEGATI FRUTTA - seria owocowych past variegato do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z kawałkami świeżych lub kandyzowanych owoców. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty owocowe doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Variegato z owocami to idealne dodatek do klasycznych smaków lodów oraz kremów. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.
VARIEGATO FRAGOLINE - poziomkowa pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców.
Składniki: poziomki (53%), cukier, syrop glukozowy, skoncentrowany sok truskawkowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas askorbinowy (E300), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), aromaty, barwniki: koszenila (E120), antocyjany (E163).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
VARIEGATO FRUTTA | QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 958/226 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 55.0 g |
w tym cukry | 54.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.0 g |
PRZEZNACZENIE I ZASTOSOWANIE PRODUKTU
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 1.26.27
- NAZWA HANDLOWA
- VARIEGATO FRAGOLINE
- MASA NETTO
- 3.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ I FOLIĄ ZABEZPIECZAJĄCĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 4 x 3.0 kg - 12 kg
- RODZAJ
- PASTA VARIEGATO
- SMAK
- POZIOMKA
- KONSYSTENCJA
- GŁADKA Z OWOCAMI
- PRZEZNACZENIE
- PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
- DOZOWANIE
- QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
- SERIA PRODUKTOWA
- VARIEGATI FRUTTA
- CERTYFIKATY
- GLUTEN FREE
- CERTYFIKATY
- LACTOSE FREE
- WYPRODUKOWANO
- WE WŁOSZECH
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO MELOGRANO pasta do przekładania owoc granatu 12095871 Pernigotti
90,00 zł / 1 kg
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO POMARAŃCZA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania ze skórką pomarańczową
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
47,00 zł / 1 kg
Indeks: COMPRITAL364
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA MANDARINO skoncentrowana pasta mandarynkowa PC149P Primafrutta Comprital
82,53 zł / 1 kg
Indeks: SEMPRE156
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
91,00 zł / 1 kg