
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut:
Zawartość kakao - minimum: 40,7%
Opis: mleczna czekolada do maczania lodów na patyku, rożków i do tworzenia stracciatelli;
intensywny smak mlecznej czekolady (kakao, mleka i karmelu);
produkt gotowy do użycia.
Ice Chocolate Milk - mleczna czekolada (40,7%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,
w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami kakaowymi, mlecznymi i karmelowymi;
czekolada nie wymaga temperowania; czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.
Płynność: 5/5
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 40,7%
- mleko: 17,0%
- tłuszcz: 45,5%
Kod produktu: ICE-45-MNV-116
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 2,5 kg)
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;
- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);
- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;
- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe
Producent: Callebaut
Indeks: GOLDPLAST20
Marka: GOLDPLAST
Pucharek na desery z tworzywa do wielorazowego użytku.
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: MODECOR791
Marka: MODECOR
Indeks: SZKOLENIE9100124
Marka: SEMPRE
Intensywne szkolenie w ramach którego podczas 2 dni przygotujesz monoporcje, torty, praliny i makaroniki.
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: CHOCOVIC04
Marka: CHOCOVIC
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Indeks: LUBECA54
Marka: LUBECA
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)