

Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Czekolada mleczna o zawartości kakao 32% oraz masła kakaowego 34/36%; delikatna i kremowa w smaku, słodka czekolada z nutami mlecznymi oraz waniliowymi; produkowana w postaci drobnych dysków, ułatwiających pracę z czekoladą.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna (E322), naturalny aromat waniliowy.
Skład: zawartość kakao: 32%, zawartość masła kakaowego: 34/36%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 15 kg
Zastosowanie: praliny, korpusy czekoladowe, tabliczki czekolady, polewy
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (do 20°C), chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: AE49DL
Producent: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.