
Indeks: CALLEBAUT13
Marka: CALLEBAUT
800g Crispearls™ Ruby Chrupiące perełki w czekoladzie Ruby CHR-CC-2CRISE0-02B Mona Lisa Callebaut
11,00 zł / 100 g
5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry:
Słodka biała czekolada o intensywnym smaku mlecznym.
Idealna do ciast, musów i lodów.
Opis: czekolada produkowana w postaci niedużych (2g) pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład:
- kakao (masło kakaowe): 34%
- mleko: 25%
- tłuszcz: 40%
Płynność: 5/5
Opakowanie: 5kg
Kod produktu: CHW-N34ZEPH
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Pochodzenie ziarna: głównie zachodnioafrykańskie ziarna kakaowe odmiany Forastero.
Czekolada Zephyr idealnie komponuje się z: curry, kwiatami, anyżem, szafranem, kokosem, mango, wiśnią, jabłkiem.
Worek zamykany jest na zamek błyskawiczny, co pozwala na łatwe otwieranie i zamykanie.
Worek chroni produkt przed działaniem czynników zewnętrznych.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: CALLEBAUT13
Marka: CALLEBAUT
Indeks: DAWN182
Marka: DAWN FOODS
Gotowy do użycia neutralny żel dekoracyjny. Lustrzana glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Neutralny Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
Indeks: LUBECA65
Marka: LUBECA
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Indeks: DECORELIEF55
Marka: Deco Relief
Gama rozpuszczalnych w tłuszczu barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w gęstych masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.