• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry
  • 5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry
  • 5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry

5kg Czekolada 34% BIAŁA Zephyr CHW-N34ZEPH Cacao Barry

CACAOBARRY13
540,00 zł
Brutto

108,00 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry:

Słodka biała czekolada o intensywnym smaku mlecznym.

Idealna do ciast, musów i lodów.

Opis: czekolada produkowana w postaci niedużych (2g) pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.

Czekolada idealnie nadaje się do 
sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.

Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), 

co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa.

Skład:

- kakao (masło kakaowe): 34%

- mleko: 25%

- tłuszcz: 40%

Płynność: 5/5

Opakowanie: 5kg

Kod produktu: CHW-N34ZEPH

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

Pochodzenie ziarna: głównie zachodnioafrykańskie ziarna kakaowe odmiany Forastero.

Czekolada Zephyr idealnie komponuje się z: curry, kwiatami, anyżem, szafranem, kokosem, mango, wiśnią, jabłkiem.

Worek zamykany jest na zamek błyskawiczny, co pozwala na łatwe otwieranie i zamykanie.

Worek chroni produkt przed działaniem czynników zewnętrznych.

POBIERZ NASZE E-booki: 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).




Szczegóły produktu
CACAOBARRY13
10 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT03

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 80.5% POWER 80 CALLEBAUT 80-20-44-E4-U71

Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.

Cena 261,00 zł

104,40 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: DREIDOPPEL34

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA ROKITNIK POSPOLITY 435 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 170,00 zł

170,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE