Indeks: UNI-PACK89
Marka: SEMPRE
1 szt. Kartonik klapowy 18/18/9h cm biało-brązowy
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,80 zł / 1 szt.
5kg Czekolada BIAŁA Zephyr 34% CHW-N34ZEPH Cacao Barry:
Słodka biała czekolada o intensywnym smaku mlecznym.
Idealna do ciast, musów i lodów.
Opis: czekolada produkowana w postaci niedużych (2g) pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład:
- kakao (masło kakaowe): 34%
- mleko: 25%
- tłuszcz: 40%
Płynność: 5/5
Opakowanie: 5kg
Kod produktu: CHW-N34ZEPH
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Pochodzenie ziarna: głównie zachodnioafrykańskie ziarna kakaowe odmiany Forastero.
Czekolada Zephyr idealnie komponuje się z: curry, kwiatami, anyżem, szafranem, kokosem, mango, wiśnią, jabłkiem.
Worek zamykany jest na zamek błyskawiczny, co pozwala na łatwe otwieranie i zamykanie.
Worek chroni produkt przed działaniem czynników zewnętrznych.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: UNI-PACK89
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: CALLEBAUT03
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.
Indeks: DREIDOPPEL34
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.