Indeks: MODECOR508/7
Marka: MODECOR
100g Barwnik LIMONKOWY w ŻELU ColorGel Giallo Limone 23131 Modecor
36,00 zł / 100 g
2,5kg Czekolada BIAŁA SICAO 28% CHW-R28-557 Callebaut:
Biała czekolada o zrównoważonym smaku idealna do founde.
Opis: Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości. Produkowana w postaci pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao (masło kakaowe): 28,0%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 2,5kg
Kod produktu: CHW-R28-557
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- do fontann czekoladowych ( w przypadku urządzeń domowych wymaga upłynnienia olejem lub masłem kakaowym w proporcji ok.5 do 10% do ilości czekolady )
- do sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody
- polewy, nadzienia, founde
- dekoracja pierniczków
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: MODECOR508/7
Marka: MODECOR
Indeks: CALLEBAUT76
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: CCW203
Marka: CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT109
Marka: CALLEBAUT
Czekolada biała bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT21(4)
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: LUBECA132
Marka: LUBECA
Biała czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i delikatnej, bursztynowej barwie. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu.
Indeks: CALLEBAUT118
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT86
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT81(1)
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT81
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT112
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CALLEBAUT80(1)
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: VALRHONA46
Marka: VALRHONA
Wegańska biała czekolada do Twoich roślinnych przepisów. Amatika Blanche, to pierwsza biała kuwertura bazująca wyłącznie na składnikach pochodzenia roślinnego. Wegańska biała czekolada o kremowej konsystencji i łagodnym smaku z wyczuwalnymi słodkimi nutami migdałów. Delikatnie orzechowy smak oraz atrakcyjna jasna barwa, idealnie dopełniają wegańskie...
Indeks: CALLEBAUT112(1)
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: BARIMA146
Marka: BARBARA LUIJCKX
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.