Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut:
Krem/nadzienie do przekładania lodów (5%).
Opis: krem o smaku białej czekolady z bogatymi nutami mleka i słodkiego karmelu;
zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu;
dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.
CocoCrema Bianco - krem do lodów o konsystencji sosu, o smaku białej czekolady z nutami mleka i karmelu;
krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;
produkt na bazie białej czekolady; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący.
Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach), cukier, dekstroza, mleko odtłuszczone w proszku,
czekolada biała (5%) (cukier, tłuszcz kakaowy (20%), mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku), mleko pełne w proszku,
emulgator: lecytyna sojowa, aromat, wanilina, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Może zawierać orzechy.
Kod produktu: FNW-M4015-U50
Opakowanie: 3kg
Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;
krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.
Zastosowanie:
1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;
2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę
lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;
3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;
4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie
Producent: Callebaut
Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:
https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2477/592/599 kJ/kcal
- tłuszcz: 39,8g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,5g
- węglowodany: 53g
- w tym cukry: 53g
- białko: 4,8g
- sól: 0,14g
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI160
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI295
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o smaku truskawkowym z dodatkiem cukierków musujących. Doskonała do urozmaicania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL266
Marka: COMPRITAL
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: BABBI166
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI311
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI208
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
Kremowa pasta z orzechów laskowych z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL58(1)
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI78
Marka: PERNIGOTTI
pasta variegato do przekładania
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI54
Marka: BABBI
Variegato pasta limonkowa z kawałkami kandyzowanej skórki cytryny - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.