- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
6 kg VARIEGATO FRAGOLA FRIZZY 12098757 PERNIGOTTI pasta cukiernicza o smaku truskawkowym z cukierkami musującymi
Pasta do przekładania i dekorowania o smaku truskawkowym z dodatkiem cukierków musujących. Doskonała do urozmaicania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
VARIEGATO FRAGOLA FRIZZY - "półprodukt o smaku truskawkowym z musującymi cukierkami - do urozmaicania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych"
Pasta variegato o smaku truskawkowym pozwalająca uzyskać specyficzny efekt musowania w ustach. Idealna do urozmaicania i przekładania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych (przede wszystkim do nadziewania). Musujące variegato o smaku truskawkowym zawiera proszek owocowy i cukier strzelający (cukier, syrop glukozowy, laktoza, dwutlenek węgla). Barwa pasty została uwydatniona po przez dodatek koncentratu soku z buraka.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
Składniki: cukier, olej roślinny (słonecznikowy), syrop glukozowy, musujący granulat cukrowy (10.0%) (cukier, syrop glukozowy, laktoza, dwutlenek węgla), odtłuszczone mleko w proszku, maltodekstryna, koncentrat śmietanki, zagęszczony sok z buraka, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), proszek truskawkowy (0.03%); może zawierać soję, jaja, zboża zawierające gluten, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, nerkowce, pistacje, orzeszki ziemne, sezam oraz ich pochodne; (zgodnie z regulacją UE 1169/2011).
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
PASTA VARIEGATO FRAGOLA FRIZZY | quantum satis (według uznania) |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1130/266 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.1 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 65.0 g |
w tym cukry | 53.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.02 g |
Produkt jest zgodny z rozporządzeniem WE 1881/2006 i jego późniejszymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczenia w żywności.
Wyprodukowano z pasją we Włoszech przez PERNIGOTTI GELATIERI ITALIANI - markę, która specjalizuje się w produkcji komponentów do tworzenia tradycyjnych lodów rzemieślniczych w nowoczesnym wydaniu i interpretacji. "Doskonałe surowce, niestrudzone zaangażowanie w innowacje i ogromna pasja w dążeniu do perfekcji uczyniły Pernigotti Maestri Gelatieri Italiani jedną z najbardziej cenionych w świecie marek włoskiego cukiernictwa. Z ponad 160-letnią historią i doświadczeniem w branży lodziarskiej, mogą zaoferować tylko to, co najlepsze, a dzięki wykorzystywanej od 1936 roku wiedzy ekspertów od półproduktów niezbędnych do wytwarzania lodów, puszczenie wodzy fantazji nigdy nie było prostsze".
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 12098757
- NAZWA HANDLOWA
- VARIEGATO FRAGOLA FRIZZY
- MASA NETTO
- 6.0 kg
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z POKRYWKĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 2 x 6.0 kg (karton)
- RODZAJ
- PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
- SMAK
- TRUSKAWKOWY
- BARWA
- RÓŻOWA
- KONSYSTENCJA
- MUSUJĄCA
- PRZEZNACZENIE
- DO LODÓW | DO CUKIERNICTWA
- ZASTOSOWANIE
- DO PRZEKŁADANIA | DEKOROWANIA | NADZIEWANIA
- DOZOWANIE
- GUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO TRUSKAWKA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO POMARAŃCZA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania ze skórką pomarańczową
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
3kg PESCA E ZAFFERANO pasta variegato brzoskwiniowa z szafranem PC700 Comprital
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CRISTALLI SALATI 12093229 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL
2,5kg COFFE CROCK pasta variegato kawowa z orzechami laskowymi PC094P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA RINASCIMENTO 12093226 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
2.5 kg VARIEGATO WAFERINI GIANDUIA 13918 BABBI krem kakaowo-orzechowy z chrupiącymi wafelkami
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI301
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE ARACHIDE SALATA 12092018 PERNIGOTTI krem orzechowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi orzechami ziemnymi
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK CIOCCOLATO LATTE 1230110 BABBI krem o smaku mlecznej czekolady z karmelizowanymi orzechami ziemnymi
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE 12394 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - mleczna czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
5kg FWF-Z2CARA Nadzienie Karmelowe (toffee) CARAMEL FIL Callebaut
Indeks: BABBI210
Marka: BABBI
3 kg VARIEGATO PESCA B-FREE 12670 BABBI brzoskwiniowa pasta do przekładania bez dodatku cukru
Brzoskwiniowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
5kg RICOPERTURA PINGUINI krem z ciemnej czekolady do przekładania 12093141 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO MELOGRANO pasta do przekładania owoc granatu 12095871 Pernigotti
Indeks: SEMPRE345
Marka: SEMPRE
5 kg VARIEGATO CIOCCO COCCO SEMPRE kremowa pasta z białej czekolady z kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL58
Marka: COMPRITAL
3kg SULTANA pasta variegato malaga z rodzynkami PC012P Comprital
Indeks: BABBI54
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO LIME pasta limonkowa z kandyzowaną skórką cytrynową BABBI
Variegato pasta limonkowa z kawałkami kandyzowanej skórki cytryny - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.