Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
2,5kg FROLLINO pasta variegato ciasteczko czekoladowe PC510P Comprital
5,5kg VARIEGATO CIOCCOLATO BIANCO pasta do przekładania biała czekolada 12093065 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania i dekoracji
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku białej czekolady, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: rafinowany tłuszcz roślinny (słonecznikowy, szafranowy, ryżowy), cukier, laktoza, mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat.
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12093065
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2529kJ/608kcal
- tłuszcz: 42g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7g
- węglowodany: 53g
- w tym cukry: 53g
- białko: 3,8g
- sól: 0,12g
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI313
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do dekorowania lodów mlecznych o smaku zabaione. Nowoczesne ujęcie klasycznego smaku. Aksamitny dodatek teksturalny. Dopracowane połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem.
Indeks: BABBI48
Marka: BABBI
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI73
Marka: BABBI
Indeks: BABBI85
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: PERNIGOTTI133
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Indeks: CALLEBAUT41
Marka: CALLEBAUT
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
Indeks: BABBI78
Marka: BABBI
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.