![10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 55% 721 Lubeca 10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 55% 721 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/23526-large_default/10kg-czekolada-55-ciemna-wybrzeze-kosci-sloniowej-ivory-coast-721-lubeca.jpg)
![10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 55% 721 Lubeca 10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 55% 721 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/23526-large_default/10kg-czekolada-55-ciemna-wybrzeze-kosci-sloniowej-ivory-coast-721-lubeca.jpg)
10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Wybrzeże Kości Słoniowej IVORY COAST 55% 721 Lubeca:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana w Niemczech;
charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego z nutami czerwonych owoców.
Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,
co ułatwia pracę z czekoladą.
Zawartość kakao minimum 55%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Wybrzeża Kości Słoniowej
Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy;
może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów i mleka.
Opakowanie: 10 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: 721
Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 611/2535 kcal/kJ
tłuszcz: 46,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29,0 g
węglowodany: 36,0 g
- w tym cukry: 31,0 g
białko: 6,3 g
sól: 0,01 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Indeks: MONIN05
Marka: MONIN
Indeks: GRODRUK26
Marka: NOVACART
Indeks: CACAOBARRY39
Marka: CACAO BARRY
Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
Indeks: CALLEBAUT84
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA60
Marka: LUBECA
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT126
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Ważne! Wysyłki w pojemnikach z suchym lodem realizujemy od 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania. Styropianowy pojemnik transportowy. Pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury, minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: CACAOBARRY36
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: CACAOBARRY04
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT18
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT01
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.