ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi

1.0 kg BIO BOTANIKA 75.2% BY IGOR ZARITSKYI - EKOLOGICZNA CIEMNA CZEKOLADA

CACAOBARRY39

Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".

143,00 zł
Brutto

143,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 366

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Ekologiczna ciemna czekolada stworzona w programie "or noir" przez Igora Zaritskyi'ego. "Energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin. Zawartość kakao minimum 75.2%. Zawartość tłuszczu 42%. Certyfikowany produkt ekologiczny.

Kuwertura - to czekolada charakteryzująca się wysoką zawartością masła kakaowego (powyżej 32%). Wysoka zawartość masła kakaowego nadaje produktom czekoladowym wytwarzanym na bazie kuwertury wyjątkowy połysk, długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczną chrupkość (praliny, czekolady, batony, figurki). Czekolada o statusie kuwertury doskonale nadaje się do oblewania oraz dekorowania różnego rodzaju wypieków i deserów.

Składniki: miazga kakaowa Madagaskar bio, cukier trzcinowy bio, tłuszcz kakaowy bio, emulgator: organiczna lecytyna słonecznikowa; może zawierać mleko; certyfikowany bio-UE Skal 023752 NL-BIO-01, składniki bio z rolnictwa spoza UE; kuwertura czekoladowa (masa kakaowa minimum 75.2%).

KOMPOZYCJA - SKŁAD
KAKAO MLEKO TŁUSZCZ
75.2 % - 42.0 %

Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2363/565 kJ/kcal
Tłuszcz 44.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 26.0 g
Węglowodany 26.0 g
w tym cukry 21.0 g
Białko  8.9 g
Sól 0.02 g

Szczegóły produktu
CACAOBARRY39
366 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
CHD-J21BIO-IZI-U68
NAZWA HANDLOWA
BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI
MASA NETTO
1.0 kg
OPAKOWANIE
TORBA ZIP FRESH
RODZAJ
EKOLOGICZNA CIEMNA CZEKOLADA | KUWERTURA
FORMA
CZEKOLADA W KALETKACH
ZAWARTOŚĆ KAKAO
72.5 %
ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
42.0 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
CERTYFIKATY
COCOA HORIZONS
KRAJ PRODUKCJI
FRANCJA
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: CHOCOWORLD162

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12078 POLEN CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - słonecznik by Igor Zaritskyi - poj. 14 g

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 108,00 zł

108,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SICAO08(1)

Marka: CALLEBAUT

op. 1 kg Ciemna czekolada o zaw. 54.1% kakao - SICAO - kuwertura czekoladowa w kaletkach - nr. kat. CHD-Q11

favorite_border favorite

Zrównoważona ciemna czekolada o uniwersalnej płynności i wszechstronnym zastosowaniu. Idealna do formowania i oblewania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.

Cena 101,00 zł

101,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT115

Marka: CALLEBAUT

op. 1 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71 (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 125,50 zł

125,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SILIKOMART636

Marka: SILIKOMART

50 szt. dł. 12 cm BIAŁE PAPIEROWE PATYCZKI DO LIZAKÓW 99.411.99.0001 WONDER CAKES SILIKOMART

favorite_border favorite

Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).

Cena 12,50 zł

0,25 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE