• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi
  • ekologiczna ciemna czekolada stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi

1.0 kg BIO BOTANIKA 75.2% BY IGOR ZARITSKYI - EKOLOGICZNA CIEMNA CZEKOLADA

CACAOBARRY39

Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".

116,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Ekologiczna ciemna czekolada stworzona w programie "or noir" przez Igora Zaritskyi'ego. "Energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin. Zawartość kakao minimum 75.2%. Zawartość tłuszczu 42%. Certyfikowany produkt ekologiczny.

Kuwertura - to czekolada charakteryzująca się wysoką zawartością masła kakaowego (powyżej 32%). Wysoka zawartość masła kakaowego nadaje produktom czekoladowym wytwarzanym na bazie kuwertury wyjątkowy połysk, długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczną chrupkość (praliny, czekolady, batony, figurki). Czekolada o statusie kuwertury doskonale nadaje się do oblewania oraz dekorowania różnego rodzaju wypieków i deserów.

Składniki: miazga kakaowa Madagaskar bio, cukier trzcinowy bio, tłuszcz kakaowy bio, emulgator: organiczna lecytyna słonecznikowa; może zawierać mleko; certyfikowany bio-UE Skal 023752 NL-BIO-01, składniki bio z rolnictwa spoza UE; kuwertura czekoladowa (masa kakaowa minimum 75.2%).

KOMPOZYCJA - SKŁAD
KAKAO MLEKO TŁUSZCZ
75.2 % - 42.0 %

Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2363/565 kJ/kcal
Tłuszcz 44.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 26.0 g
Węglowodany 26.0 g
w tym cukry 21.0 g
Białko  8.9 g
Sól 0.02 g

Szczegóły produktu
CACAOBARRY39
442 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
CHD-J21BIO-IZI-U68
NAZWA HANDLOWA
BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI
MASA NETTO
1.0 kg
OPAKOWANIE
TORBA ZIP FRESH
RODZAJ
EKOLOGICZNA CIEMNA CZEKOLADA | KUWERTURA
FORMA
CZEKOLADA W KALETKACH
ZAWARTOŚĆ KAKAO
72.5 %
ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU
42.0 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
CERTYFIKATY
COCOA HORIZONS
KRAJ PRODUKCJI
FRANCJA
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 78,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE