Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
Ekologiczna ciemna czekolada stworzona w programie "or noir" przez Igora Zaritskyi'ego. "Energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin. Zawartość kakao minimum 75.2%. Zawartość tłuszczu 42%. Certyfikowany produkt ekologiczny.
Kuwertura - to czekolada charakteryzująca się wysoką zawartością masła kakaowego (powyżej 32%). Wysoka zawartość masła kakaowego nadaje produktom czekoladowym wytwarzanym na bazie kuwertury wyjątkowy połysk, długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczną chrupkość (praliny, czekolady, batony, figurki). Czekolada o statusie kuwertury doskonale nadaje się do oblewania oraz dekorowania różnego rodzaju wypieków i deserów.
Składniki: miazga kakaowa Madagaskar bio, cukier trzcinowy bio, tłuszcz kakaowy bio, emulgator: organiczna lecytyna słonecznikowa; może zawierać mleko; certyfikowany bio-UE Skal 023752 NL-BIO-01, składniki bio z rolnictwa spoza UE; kuwertura czekoladowa (masa kakaowa minimum 75.2%).
KOMPOZYCJA - SKŁAD
KAKAO
MLEKO
TŁUSZCZ
75.2 %
-
42.0 %
Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.
Profesjonalna forma z poliwęglanu do pralin i czekoladek nadziewanych o oryginalnym i nowoczesnym kształcie - słonecznika. Stworzona we współpracy z Igor Zaritskyi.
Czarne kulki czekoladowe pokryte błyszczącą warstwą w kolorze złotym! Wykonane z wysokiej jakości białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się na każdą okazję zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Złoty barwnik spożywczy w formie wygodnego w sprayu - do barwienia powierzchni produktów spożywczych. Prosta i efektowna dekoracja Twoich słodkich kreacji. Barwnik nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych.
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".