1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 70% 742 Lubeca
  • 1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 70% 742 Lubeca
  • 1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 70% 742 Lubeca
  • 1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 70% 742 Lubeca

1kg Czekolada 70% Ghana CIEMNA 742 Lubeca

LUBECA56
79,60 zł
Brutto

79,60 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 70% 742 Lubeca:

Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana w Niemczech; 

charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego pochodzącego z Ghany.

Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,

co ułatwia pracę z czekoladą.

Zawartość kakao minimum 70%

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Ghany

Składniki: cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy;

może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów i mleka. 

Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: 742

Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 611/2535 kcal/kJ

tłuszcz: 46,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29,0 g

węglowodany: 36,0 g

 - w tym cukry: 31,0 g

białko: 6,3 g

sól: 0,01 g

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
LUBECA56
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT27

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg CZEKOLADA MLECZNA 39.0% ARRIBA SINGLE ORIGIN CHM-Q415AR-E4-U70 CALLEBAUT

Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.

Cena 282,50 zł

113,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE