
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana w Niemczech;
charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego pochodzącego z Ghany.
Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,
co ułatwia pracę z czekoladą.
Zawartość kakao minimum 60%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Ghany
Składniki: cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy;
może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów i mleka.
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: 727
Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 586/2435 kcal/kJ
tłuszcz: 40,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,0 g
węglowodany: 45,0 g
- w tym cukry: 40,0 g
białko: 5,2 g
sól: 0,01 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: CCW17
Marka: CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
Indeks: SILIKOMART62
Marka: SILIKOMART
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.
Indeks: FOODCOLOURS154
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ze stewią
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT01(2)
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Dark Chocolate to uniwersalna ciemna czekolada o wyjątkowym smaku z lekką nutą goryczy i owoców. Wszechstronna i uniwersalna w zastosowaniu, doskonale sprawdzi się do różnego rodzaju słodkich kreacji.
Indeks: CALLEBAUT84
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: LUBECA54
Marka: Lubeca
Indeks: CACAOBARRY04
Marka: CACAO BARRY