• SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut
  • 10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut

10kg Czekolada 55% CIEMNA CHD-Q11PL-575 SICAO Barry Callebaut

SICAO01
346,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut:

Opis: czekolada deserowa produkowana w dużych dyskach, które łatwo się rozpuszczają.

Czekolada ma kremową konsystencję, intensywną słodycz i wyczuwalne nuty wanilii.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina,, emulgator: (E476).

Skład: zawartość kakao 55%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 10 kg

Zastosowanie: fontanny czekoladowe, gorąca czekolada (do picia), polewy, nadzienia, fondue.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych.

Kod produktu: CHD-Q11PL-575 

POBIERZ NASZE E-booki:

  "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią 

Szczegóły produktu
SICAO01
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 78,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE