![10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut 10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut](https://www.cukieteria.pl/23530-large_default/10kg-czekolada-55-ciemna-chd-q11pl-575-sicao-barry-callebaut.jpg)
![10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut 10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut](https://www.cukieteria.pl/23530-large_default/10kg-czekolada-55-ciemna-chd-q11pl-575-sicao-barry-callebaut.jpg)
10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut:
Opis: czekolada deserowa produkowana w dużych dyskach, które łatwo się rozpuszczają.
Czekolada ma kremową konsystencję, intensywną słodycz i wyczuwalne nuty wanilii.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina,, emulgator: (E476).
Skład: zawartość kakao 55%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 10 kg
Zastosowanie: fontanny czekoladowe, gorąca czekolada (do picia), polewy, nadzienia, fondue.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: CHD-Q11PL-575
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: BARIMA272
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY03
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: BARIMA628(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Czekolada cukiernicza w postaci drobnych kwadracików. Idealna jako dodatek do lodów, deserów, musów i kremów. Kwadratowa posypka czekoladowa do tortu, posypka czekoladowa do kawy i gorącej czekolady, posypka czekoladowa do dekoracji lodów.
Indeks: CALLEBAUT72
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA08
Marka: VALRHONA
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT116
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARIMA02
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.