![10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca 10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/23527-large_default/10kg-czekolada-60-ciemna-ghana-727-lubeca.jpg)
![10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca 10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/23527-large_default/10kg-czekolada-60-ciemna-ghana-727-lubeca.jpg)
10kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana w Niemczech;
charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego pochodzącego z Ghany.
Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,
co ułatwia pracę z czekoladą.
Zawartość kakao minimum 60%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Ghany
Składniki: cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy;
może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów i mleka.
Opakowanie: 10 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: 727
Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 586/2435 kcal/kJ
tłuszcz: 40,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,0 g
węglowodany: 45,0 g
- w tym cukry: 40,0 g
białko: 5,2 g
sól: 0,01 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: FOODCOLOURS70(1)
Marka: FOOD COLOURS
Złoty barwnik spożywczy w formie wygodnego w sprayu - do barwienia powierzchni produktów spożywczych. Prosta i efektowna dekoracja Twoich słodkich kreacji. Barwnik nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: MONIN318
Marka: MONIN
02/08/2024 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTU OBJĘTEGO OFERTĄ PROMOCYJNĄ!
Indeks: CACAOBARRY01(1)
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Excellence 55% od Cacao Barry. Wyjątkowy smak i aksamitna konsystencja. Czekolada w kilogramowym opakowaniu idealnym do użytku domowego.
Indeks: MASTERMARTINI181(1)
Marka: Master Martini
Uniwersalna w zastosowaniu ciemna czekolada cukiernicza. Kuwertura czekoladowa o zawartości kakao minimum 54%. Czekolada w postaci wygodnych do rozpuszczania pastylek, Ciemna czekolada o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie, kosmetyce oraz zaciszu domowej kuchni!
Indeks: BARIMA628(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Czekolada cukiernicza w postaci drobnych kwadracików. Idealna jako dodatek do lodów, deserów, musów i kremów. Kwadratowa posypka czekoladowa do tortu, posypka czekoladowa do kawy i gorącej czekolady, posypka czekoladowa do dekoracji lodów.
Indeks: BARIMA628
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Czekolada cukiernicza w postaci drobnych kwadracików. Idealna jako dodatek do lodów, deserów, musów i kremów. Kwadratowa posypka czekoladowa do tortu, posypka czekoladowa do kawy i gorącej czekolady, posypka czekoladowa do dekoracji lodów.
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Ważne! Wysyłki w pojemnikach z suchym lodem realizujemy od 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania. Styropianowy pojemnik transportowy. Pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury, minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: MASTERMARTINI181
Marka: Master Martini
Uniwersalna w zastosowaniu ciemna czekolada cukiernicza. Kuwertura czekoladowa o zawartości kakao minimum 54%. Czekolada w postaci wygodnych do rozpuszczania pastylek, Ciemna czekolada o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i kosmetyce!
Indeks: CACAOBARRY36(1)
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: BARIMA147
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: CALLEBAUT16
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ze stewią
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT126
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CALLEBAUT17
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT124
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.