Indeks: SILIKOMART25
Marka: SILIKOMART
Forma do lodów i ciastek na patyku CLASSIC GEL01 25.311.87.0098 Silikomart
Forma do lodów i deserów na patyku.
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
COPERTURE E ARTISTICK - to seria produktów do urozmaicania i dekorowania lodów oraz wyrobów cukierniczych. W serii dostępne są polewy o klasycznych smakach (czekolada, orzechy) oraz kolorowe polewy owocowe. Produkty do dekoracji przeznaczone są przede wszystkim do lodów na patyku oraz semifreddo. Doskonale sprawdzą się również do lodów stracciatella, a także mrożonych deserów i musów.
ARTISTICK CIOCCOLATO BIANCO - to gotowa do użycia polewa czekoladowa (na bazie białej czekolady i oleju kokosowego) przeznaczona do dekorowania lodów. Zapakowana w wiaderko z pokrywą - do mieszania i dozowania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Produkt wymaga podgrzania (w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej) przed użyciem - w celu upłynnienia. Dodatkowo przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać. Dodatek polewy pozwala uzyskać chrupiącą powłokę na powierzchni lodów i deserów mrożonych. Polewa doskonale sprawdza się do oblewania i dekorowania lodów na patyku, lizaków z ciasta, monoporcji itp.
*polewa do lodów rozlewana jest w wiaderka z pokrywą i folią zabezpieczającą o masie netto 1.0 kg - opakowanie zbiorcze to 6 opakowań po 1.0 kg - przy zakupie opakowania zbiorczego 6.0 kg (karton) w koszyku automatycznie nalicza się rabat 5%.
Składniki: biała czekolada (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, białka mleka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), ekstrakt waniliowy), olej kokosowy, maltodekstryna, odtłuszczone mleko w proszku, barwnik: węglan wapnia (E170); może zawierać orzechy laskowe, orzechy arachidowe oraz ich pochodne.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2564/617 kJ/kcal |
Tłuszcz | 46.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 35.0 g |
Węglowodany | 44.0 g |
w tym cukry | 32.0 g |
Białko | 6.7 g |
Błonnik | 0.0 g |
Sól | 0.26 g |
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Indeks: SILIKOMART25
Marka: SILIKOMART
Forma do lodów i deserów na patyku.
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: SILIKOMART281
Marka: SILIKOMART
Indeks: THERMOHAUSER227
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: BARIMA620
Marka: BARBARA LUIJCKX
Walentynkowa kolekcja dekoracji czekoladowych - doskonałe kształty i wyraziste barwy pozwalające tworzyć cukiernicze kreacje pełne romantyzmu.
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: CALLEBAUT46
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: CALLEBAUT49
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: CALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT47
Marka: CALLEBAUT
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.