
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
384 szt. Makaroniki ∅ 35 mm do przełożenia kremem RÓŻOWE 20402 Modecor:
Opis: gotowe blaty do tworzenia makaroników w kolorze różowym;
blaty wystarczy przełożyć kremem o dowolnym, ulubionym smaku;
doskonałe jako dekoracja ciast, lodów, deserów.
Składniki: cukier, migdały w proszku (25%), jaja w proszku, tłuszcz roślinny kokosowy,
substancje emulgujące: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471),
monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b),
estry kwasów tłuszczowych i glikolu propylenowego (E477), stearoilomleczan sodu (E481),
substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), sól, barwnik: koszenila (E120),
skrobia kukurydziana, substancja przeciwutleniająca: kwas askorbinowy (E300).
Opakowanie: 384 sztuki (karton)
Kolor: różowy
Wymiary: ∅ 35 mm
Producent: Modecor
Kod produktu: 20402
Indeks: COMPRITAL150
Marka: COMPRITAL
Indeks: BARIMA396
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: RÓŻNE295
Marka: AGA HOLTEX
Mąka migdałowa kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: LUBECA123
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: PERNIGOTTI14/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA118
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków.
Indeks: LUBECA30
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA39
Marka: LUBECA
Masa marcepanowa z pistacjami - połączenie klasycznego marcepanu z orzechami pistacjowymi. Idealna jako nadzienie do pralin, czekolad oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: LUBECA45
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.