Indeks: NOVACART02
Marka: NOVACART
FORMA PM 238 NOVACART 238 x 80 x h 70 mm prostokątna forma tekturowa z powłoką zabezpieczającą
500g Orzechy arachidowe prażone rozdrobnione kostka 2-4 mm Bonus:
Opis: blanszowane, prażone i siekane orzechy arachidowe;
idealne do dekoracji wyrobów cukierniczych, lodów, czekolady oraz dań;
orzechy mają postać kostki o wymiarach 2-4 mm.
Składniki: prażone i siekane orzechy arachidowe; może zawierać śladowe ilości migdałów i suszonych owoców.
Wymiary: 2-4 mm
Opakowanie: 500 g
Producent: Bonus
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 560 kcal
- tłuszcz: 46,1 g
- węglowodany: 19,2 g
- białko: 25,7 g
- błonnik: 7,3 g
- sól: 0,0 g
Indeks: NOVACART02
Marka: NOVACART
Indeks: SEMPRE07
Marka: SEMPRE
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: ALFATEC25
Marka: CUKI ALFATEC
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze srebrnym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: COMPRITAL354
Marka: COMPRITAL
Indeks: BONUS37(2)
Marka: BONUS
BONUS Mąka migdałowa z migdałów USA | HISZPANIA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: SEMPRE468
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion sezamu do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: MASTERMARTINI179
Marka: Master Martini
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym intensywnym smaku prażonych orzechów pistacjowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: LUBECA119
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - mąka do biszkoptów i wypieków
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA129
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich w kolorze czerwonym.
Indeks: COMPRITAL355
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE465
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: MODECOR1064
Marka: MODECOR
Indeks: SEMPRE352
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: COMPRITAL352
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL356
Marka: COMPRITAL
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA45
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI14/2
Marka: PERNIGOTTI
Pasta z pistacji pochodzących wyłącznie z basenu Morza Śródziemnego, z barwnikiem pochodzenia roślinnego i szczyptą soli.