
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg Orzech laskowy w postaci cienkich płatków 461 007 Lubeca:
Opis: bardzo cienkie, wysokiej jakości płatki z prażonych orzechów laskowych;
idealne do subtelnych i eleganckich dekoracji wyrobów cukierniczych oraz dań;
płatki mają grubość około 1 mm; produkt bardzo kruchy i delikatny.
Składniki: prażony orzech laskowy (w płatkach); może zawierać śladowe ilości migdałów i suszonych owoców.
Wymiary: średnica około 15 mm, grubość około 1 mm
Opakowanie: 1 kg (opakowanie zbiorcze 5 x 1 kg)
Kod produktu: 461 007
Producent: Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 666 kcal
- tłuszcz: 63,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
- węglowodany: 6,0 g
- białko: 17,0 g
- błonnik: 8,9 g
- sól: 0,0 g
Indeks: SILIKOMART180
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART374
Marka: SILIKOMART
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: LUBECA30
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: LUBECA122
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA118
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA123
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA45
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: MODECOR1064
Marka: MODECOR
Indeks: LUBECA39
Marka: LUBECA
Masa marcepanowa z pistacjami - połączenie klasycznego marcepanu z orzechami pistacjowymi. Idealna jako nadzienie do pralin, czekolad oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: RÓŻNE295
Marka: AGA HOLTEX
Mąka migdałowa kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.