Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.
Zestaw do nowoczesnych tart - perforowane ranty do wypieku ciasta kruchego + forma do dekoracji. Forma doskonale sprawdzi się również do monoporcji oraz mrożonych deserów.
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Zestaw okrągłych rantów z mikroperforacją przeznaczonych do wypieku ciasta kruchego. Doskonałe do tworzenia nowoczesnych tartaletek i monoporcji. Wykonane z odpornego kompozytu całkowicie bezpiecznego w kontakcie z żywnością.