- Wyprzedaż!
- Obniżka

Rodzaj produktu: prostokątny rant z perforacją do wypieku ciasta kruchego wykonany ze stali nierdzewnej
Opakowanie: 1 sztuka (brak opakowania ochronnego)
Kształt: prostokątny
Wymiary rantu: 90 mm x 580 mm x (wysokość) 30 mm
Materiał: stal nierdzewna
Kolor: srebrny
Warunki użytkowania:
Seria produktowa: XF PAVONI ITALIA STWORZONA WE WSPÓŁPRACY Z GIANLUCA FUSTO
Kod produktu: XF10
FILM INSTRUKTAŻOWY JAK PRACOWAĆ Z RANTAMI Z PERFORACJĄ PAVONI:
Indeks: PAVONI26
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: CALLEBAUT65
Marka: CALLEBAUT
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Delikatna biała czekolada o ciepłym mocno mlecznym smaku i subtelnej słodyczy. Wyczuwalne nuty wanilii i skondensowanego mleka. Biała czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia kremowych polew i glazur czekoladowych.
Indeks: VALRHONA03
Marka: VALRHONA
Kremowa mleczna czekolada o wyrazistym smaku z przyjemnymi nutami wanilii i słodu. Wytwarzana z najlepszych ziaren kakao z Ekwadoru i Ghany. Mleczna czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia kremów i ganache o wyrazistym smaku kakao.