1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry
  • 1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry

1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry

CACAOBARRY12(1)

Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.

168,00 zł
Brutto

168,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 14

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry:

Opis: lekko słodka mleczna czekolada, w której dominuje smak kakao oraz mleka;

czekolada charakteryzuje się naturalnym smakiem dzięki nowej metodzie fermentacji Q.

Zawartość kakao minimum 41,3%.

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna kakaowe z Wybrzeża Kości Słoniowej, głównie odmiana Forastero

Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku,

emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 41%

- mleko: 24%

- tłuszcz: 35%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 5 kg)

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: CHM-Q41ALUN-E4-U72 

Wskazówki dotyczące parowania: mango, marakuja, malina, whisky, karmel, orzechy laskowe, kawa

Termin przydatności do spożycia:  18 miesięcy od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 554/2319 kcal/kJ

tłuszcz: 37,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g

węglowodany: 43,0 g

 - w tym cukry: 41,0 g

białko: 10,0 g

sól: 0,24 g

 

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
CACAOBARRY12(1)
14 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SILIKOMART555

Marka: SILIKOMART

225 g MIRROR GLAZE NEUTRAL 99.505.000.0001 SILIKOMART gotowa do użycia neutralna glazura lustrzana

favorite_border favorite

Uniwersalna w zastosowaniu neutralna glazura lustrzana. Przeznaczona do stosowania na powierzchnię różnego rodzaju deserów oraz zabezpieczania świeżych owoców. Jest gotowa do użycia, wymaga jedynie upłynnienia przed nałożeniem na produkt. 

Cena 33,00 zł

14,67 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAPILART18

Marka: NOVACART

op. 200 szt. śr. 50 x wys. 80 mm - Brązowa papilotka Tulipan - papierowe foremki do wypieku muffinek

favorite_border favorite

Dekoracyjne papilotki w kształcie tulipanów do wypieku klasycznych muffinek. Zestaw papierowych papilotek w kolorze brązowym. Jednorazowe foremki do wypieku domowych babeczek.

Cena 42,00 zł

0,21 zł / 1 szt.

Więcej
Dostępną ilość sprawdzisz w szczegółach produktu!

Indeks: HERSTA01

Marka: POLKRYS

1 szt. PUDEŁKO KLAPOWE BIAŁE 30/30/15 CM kartonowe opakowanie na ciasto

favorite_border favorite

Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wypieków i tortów.

Cena 3,60 zł

3,60 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE