Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry
  • 1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry

1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry

CACAOBARRY12(1)
Ocena 
70,00 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Opis

1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry:

Opis: lekko słodka mleczna czekolada, w której dominuje smak kakao oraz mleka;

czekolada charakteryzuje się naturalnym smakiem dzięki nowej metodzie fermentacji Q.

Zawartość kakao minimum 41,3%.

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna kakaowe z Wybrzeża Kości Słoniowej, głównie odmiana Forastero

Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku,

emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 41%

- mleko: 24%

- tłuszcz: 35%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 5 kg)

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: CHM-Q41ALUN-E4-U72 

Wskazówki dotyczące parowania: mango, marakuja, malina, whisky, karmel, orzechy laskowe, kawa

Termin przydatności do spożycia:  18 miesięcy od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 554/2319 kcal/kJ

tłuszcz: 37,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g

węglowodany: 43,0 g

 - w tym cukry: 41,0 g

białko: 10,0 g

sól: 0,24 g

 

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
CACAOBARRY12(1)
2 Przedmioty
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry

1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry

Napisz swoją opinię
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: