3kg ChocoCrema Nero FND-M0938-U50 Callebaut

BARRYCALLEBAUT172

Nowy produkt

Variegatura do lodów

117,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 11 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 11 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,10 zł.


Udostępnij: 

ChocoCrema Nocciola FNN-O1239-U50

ChocoCrema Nocciola: Dodaj smaku, tekstury i udekoruj Twoje gelato. ChocoCrema Nocciola dodaje bogatej, kremowej struktury oraz smak mlecznej czekolady i orzechów laskowych. Nawet po zamrożeniu lub wymieszaniu z lodami pozostaje miękka i lśniąca. Wzbogaca zarówno smak jak i wygląd Twoich lodów.

Jak używać

Gelato: wymieszać 2kg ChocoCrema z 2,5l mleka.
Wymieszać blenderem.
Wlać do maszyny do lodów, zrobić lody.
Idealne także jako variegatura, krem do przekładania i glazura do ciast mrożonych.

Aplikacja: lody i sorbety

Opakowanie: 3kg

JAK PRZYGOTOWAĆ WYŚMIENITE CZEKOLADOWE LODY WŁOSKIE - PRZEWODNIK KROK PO KROKU 

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Przewodnich po lodach Callebaut od A do Z



Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg ChocoCrema Nero FND-M0938-U50 Callebaut

3kg ChocoCrema Nero FND-M0938-U50 Callebaut

Variegatura do lodów

Przejdź do góry