3kg ChocoCrema Nero FND-M0938-U50 Callebaut

BARRYCALLEBAUT172

Nowy produkt

Variegatura do lodów

117,00 zł brutto.

Udostępnij: 

ChocoCrema Nocciola FNN-O1239-U50

ChocoCrema Nocciola: Dodaj smaku, tekstury i udekoruj Twoje gelato. ChocoCrema Nocciola dodaje bogatej, kremowej struktury oraz smak mlecznej czekolady i orzechów laskowych. Nawet po zamrożeniu lub wymieszaniu z lodami pozostaje miękka i lśniąca. Wzbogaca zarówno smak jak i wygląd Twoich lodów.

Jak używać

Gelato: wymieszać 2kg ChocoCrema z 2,5l mleka.
Wymieszać blenderem.
Wlać do maszyny do lodów, zrobić lody.
Idealne także jako variegatura, krem do przekładania i glazura do ciast mrożonych.

Aplikacja: lody i sorbety

Opakowanie: 3kg



Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg ChocoCrema Nero FND-M0938-U50 Callebaut

3kg ChocoCrema Nero FND-M0938-U50 Callebaut

Variegatura do lodów

Przejdź do góry