Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Krem/nadzienie do przekładania lodów (16%).
3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut:
Opis: krem z ciemnej czekolady o bardzo intensywnym, czekoladowym smaku i czarnym kolorze;
zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu; nadaje kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.
CocoCrema Nero - krem do lodów o konsystencji sosu, o intensywnym smaku czekolady i czarnym kolorze;
krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;
produkt na bazie ciemnej czekolady z nutą prażonego kakao; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący;
wyprodukowany na bazie bardzo ciemnej czekolady i kakao.
Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: tłuszcz roślinny (słonecznikowy), cukier, proszek czekoladowy (17,5%) (cukier, proszek kakaowy), dekstroza,
proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Może zawierać mleko i orzechy.
Kod produktu: FND-M0938-U50
Opakowanie: 3kg
Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;
krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.
Zastosowanie:
1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;
2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę
lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;
3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;
4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie
Producent: Callebaut
Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:
https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2458/587 kJ/kcal
- tłuszcz: 40,2g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,2g
- węglowodany: 53g
- w tym cukry: 51g
- białko: 2,0g
- sól: 0,01g
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: CALLEBAUT46
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MONALISA56
Marka: MONA LISA
Posypka strzelająca 1 - 6 mm
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: PERNIGOTTI286
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z malinowymi kryształkami cukru. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI48
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI275
Marka: PERNIGOTTI
Słodka i bardzo pomarańczowa pasta variegato z kandyzowaną skórką pomarańczową. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
Kremowa pasta z orzechów laskowych z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SEMPRE425
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: BABBI57
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.