
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5kg ICE CHOCOLATE GOLD 35,9% ICE-42-GOLD-552 Karmelowa czekolada do lodów Callebaut:
Zawartość kakao - minimum: 35,9%
Opis: karmelowa czekolada do maczania lodów na patyku, rożków i do wyrobu stracciatella;
intensywnie karmelowy smak z bogatymi nutami maślanego toffi i szczyptą soli morskiej.
Ice Chocolate Gold - czekolada karmelowa (35,9%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,
w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; smak karmelowy z nutą maślanego toffi i soli morskiej;
czekolada nie wymaga temperowania; czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.
Płynność: 5/5
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: masło kakaowe, pełne mleko w proszku, cukier, laktoza, serwatka w proszku, odtłuszczone mleko w proszku,
emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy, sól.
Skład:
- kakao: 35,9%
- mleko: 28,9%
- tłuszcz: 42,6%
Kod produktu: ICE-42-GOLD-552
Opakowanie: 2,5kg
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;
- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);
- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;
- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe
Producent: Callebaut
Indeks: FOODCOLOURS158
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT37
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów (16%).
Indeks: FOODCOLOURS157
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: VANHOUTEN04
Marka: CALLEBAUT
Intensywnie czarne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, podkreśla kolor w lodach i wyrobach cukierniczych
Indeks: CALLEBAUT47
Marka: CALLEBAUT
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.
Indeks: CALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT49
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.