Indeks: PERNIGOTTI33/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg FRUTTI DI BOSCO skoncentrowana pasta owoce leśne do lodów i kremów Pernigotti
5kg PRA-CLAS-T14 Hazelnut Praline PRALINA ORZECH LASKOWY Callebaut:
Opis: pralina/pasta/nadzienie cukiernicze z prażonych orzechów laskowych (49,7%);
złotobrązowa barwa i gładka konsystencja.
Hazelnut Praline - produkt z prażonych i karmelizowanych orzechów laskowych; intensywny orzechowy smak z nutą karmelu, prażenia i owoców;
produkt gotowy do użycia; sprawdza się jako nadzienie do pralin lub jako dodatek do wyrobów cukierniczych oraz lodów;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: orzechy laskowe (49,7%), cukier (50%), emulgator: lecytyna sojowa.
Może zawierać mleko.
Kod produktu: PRA-CLAS-T14
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: gładka (smooth)
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: PERNIGOTTI33/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SOSA453
Marka: Sosa Ingredients
Pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu wykazująca właściwości zagęszczające i żelujące w obecności wapnia. Przeznaczona przede wszystkim do stosowania w przetworach owocowych (zawierających wapń) oraz mlecznych. Dozowanie zależne jest od oczekiwanego efektu technologicznego.
Indeks: SOSA288
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA508
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: MASTERMARTINI67/1
Marka: Master Martini
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym smaku mleka i orzechów laskowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: BARIMA523
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CALLEBAUT122
Marka: CALLEBAUT
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Indeks: SALPA39
Marka: SEMPRE
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: PERNIGOTTI290
Marka: PERNIGOTTI
Gęsta i wyjątkowo kremowa pasta do przekładania i dekorowania lodów o smaku słonego karmelu maślanego. Produkt do lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: BARRYCALLEBAUT161
Marka: CACAO BARRY
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: BARIMA568
Marka: BARBARA LUIJCKX
Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.