
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
1kg Czekolada BIAŁA 33% 776 Lubeca:
Niemiecka czekolada bardzo wysokiej jakości o intensywnym mleczno - kremowym smaku z delikatną nutą wanilii.
Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie.
Czekolada w 100% oryginalna konfekcjonowana z większych opakowań zbiorczych.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).
Z opakowania po połączeniu z mlekiem i śmietanką uzyskasz około: 4L pysznej czekolady na gorąco w zależności od przepisu.
Czekolada Lubeca posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Smak: Intensywny mleczno - kremowy smak z delikatną nutą wanilii.
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Kod produktu: 776 104
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii.
Zawartość kakao minimum 33%. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Skład:
- kakao: 33,0%
- mleko: 27,5%
- tłuszcz: 39,5%
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Wyprodukowano w Niemczech.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: BARIMA390
Marka: BARBARA LUIJCKX
Chrupiące ryżowe kuleczki oblane czekoladą.
Indeks: LCTRADE29
Folia rantowa do tortów i deserów na zimno z walentynkowym nadrukiem w kolorze czerwonym.
Indeks: BARIMA568
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: VALRHONA40
Marka: VALRHONA
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: CALLEBAUT98
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CARMA02
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT109
Marka: CALLEBAUT
Czekolada biała bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT86
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: LUBECA127
Marka: LUBECA
Biała czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i delikatnej, bursztynowej barwie. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu.
Indeks: CALLEBAUT81
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT112
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.