![∅ 5 x h 2.5 cm FORMA DO MUFFINEK 623224 TESCOMA klasyczna forma do wypieku 12 babeczek ∅ 5 x h 2.5 cm FORMA DO MUFFINEK 623224 TESCOMA klasyczna forma do wypieku 12 babeczek](https://www.cukieteria.pl/31983-large_default/-5-x-h-25-cm-forma-do-muffinek-623224-tescoma-klasyczna-forma-do-wypieku-12-babeczek.jpg)
![∅ 5 x h 2.5 cm FORMA DO MUFFINEK 623224 TESCOMA klasyczna forma do wypieku 12 babeczek ∅ 5 x h 2.5 cm FORMA DO MUFFINEK 623224 TESCOMA klasyczna forma do wypieku 12 babeczek](https://www.cukieteria.pl/31983-large_default/-5-x-h-25-cm-forma-do-muffinek-623224-tescoma-klasyczna-forma-do-wypieku-12-babeczek.jpg)
Rodzaj produktu: klasyczna forma pozwalająca na jednorazowe wypieczenie 12 babeczek wykonana ze stali z powłoką zabezpieczającą
Kształt formy: prostokątny
Kształt porcji: okrągły
Ilość porcji: 12 (muffin'ek)
Wymiary formy: (długość) 26 cm x (szerokość) 20 cm x (wysokość) 2.5 cm
Wymiary porcji: ∅ (wewnętrzna) 5 cm x (wysokość) 2.5 cm
Materiał: stal z powłoką zabezpieczającą
Kolor: czarny
Warunki użytkowania:
Seria produktowa: DELICIA TESCOMA
Kod produktu: 623224
Indeks: MODECOR198/19
Marka: MODECOR
Indeks: KITCHENKRAFT10
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: WILTON01
Marka: WILTON
Wyjątkowa forma, do wypieku bardzo dużych muffinów - pozwól sobie na jeszcze większą przyjemność z ulubionym smakiem babeczki. Dodatkowo forma zapewni równomierny stopień wypieczenia oraz zarumienienia, a także łatwe wyjmowanie Twoich ulubionych babeczek - Ty będziesz się cieszyć doskonałym efektem.
Indeks: TESCOMA152
Marka: TESCOMA
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: TESCOMA106
Marka: TESCOMA
Indeks: KITCHENCRAFT10
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: PAVONI405
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: SILIKOMART595
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Dzięki cylindrycznej wkładce daje możliwość wypieku ciast z otworem, który po wypełnieniu wkładem żelowym lub kremem daje zaskakujący efekt końcowy.
Indeks: BIRKMANN216
Marka: BIRKMANN
Indeks: KITCHENCRAFT09
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: BIRKMANN73
Marka: BIRKMANN
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: PAVONI406
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: TESCOMA153
Marka: TESCOMA
Indeks: TALA40
Marka: TALA