stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego

CV3 CUBO Pavoni 70x70x70 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - sześcienny kształt

PAVONI417

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

111,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Forma do geometrycznych croissantów!

Kolekcja geometrycznych form ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego od włoskiej marki Pavoni. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.

Croissant geometric od włoskiej marki Pavoni - to seria zamykanych rantów wykonanych ze stali nierdzewnej przeznaczonych do wypieku nowoczesnych geometrycznych croissantów. Metalowe formy przeznaczone są do wypieku ciasta francuskiego - nowoczesna odsłona klasycznych rogalików. Seria stworzona do wypieków nadziewanych. Formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Materiał i konstrukcja formy zapewnia uzyskanie wyjątkowego efektu po wypieczeniu - chrupiącej, rumianej skórki oraz miękkiego i puszystego wnętrza o zwartej strukturze, która doskonale łączy się różnego rodzaju kremami i nadzieniami cukierniczymi.

Forma zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Ciasto po wypieczeniu charakteryzuje się chrupiącą skórką o idealnym stopniu zarumienienia oraz miękkim wnętrzem. Ciasto nie kruszy się podczas krojenia i idealnie nadaje się do nadziewania. Struktura ciasta jest zwarta a przy tym odpowiednio napowietrzona. Gotowe wypieki są łatwe do wyjęcia z formy i zachowują idealny kształt po wypełnieniu nadzieniem.

Do nadziewania geometrycznych croissantów idealnie sprawdzają się kremynadzienia na bazie orzechów i czekolady. Niezbędne akcesoria do nadziewania nowoczesnych rogalików to wytrzymałe rękawy cukiernicze oraz stalowe końcówki. Dodatkowa zaleta nowoczesnych wypieków, to klasyczny kształt, który stanowi doskonałą bazę do tworzenia nietuzinkowych połączeń smakowych i dekoracji.

Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego.

Zastosowanie rantów z serii croissant geometric:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do wypieku ciasta francuskiego,

- do nowoczesnych rogalików,

- do geometrycznych wypieków,

- do wypieków nadziewanych.

Szczegóły produktu - forma do geometrycznych croissantów:
Nazwa handlowa CV3 Cubo
Numer katalogowy CV3
Wymiary 70 x 70 x 70 mm
Kształt sześcian / kostka
Seria produktowa croissant geometric
Producent Pavoni Professional
Rodzaj zamykany rant / forma do wypieku ciasta francuskiego
Materiał stal nierdzewna
Kolor srebrny / stalowy
Przeznaczenie do kontaktu z żywnością
Zastosowanie do wypieku ciasta francuskiego

Warunki użytkowania formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- formę należy dokładnie umyć przed pierwszym użyciem,

- po każdym myciu formę należy dokładnie wytrzeć do sucha,

- przeznaczona do wypieku ciasta francuskiego,

- możliwość użytkowania w piecach i piekarnikach,

- możliwość chłodzenia i mrożenia,

- możliwość mycia w zmywarce,

- nie nadaje się do stosowania w kuchence mikrofalowej.

Forma do nowoczesnych croissantów!

Rant do wypieku ciasta francuskiego!

Szczegóły produktu
PAVONI417
40 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: THERMOHAUSER387

Marka: THERMOHAUSER

∅ 15 mm TYLKA DUŻA OKRĄGŁA 62331 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej

Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 12,00 zł

12,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI403

Marka: PAVONI ITALIA

RANT KWIAT XF51F PAVONI śr. 100 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie

Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.

Cena 111,00 zł

111,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI402

Marka: PAVONI ITALIA

RANT KONICZYNA XF54F PAVONI 102 x 98 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie

Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.

Cena 111,00 zł

111,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT36(1)

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA 811 - gotowe nadzienie czekoladowe - FMD-P1336-651 Callebaut - intensywny smak ciemnej czekolady 811

Crema 811 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym...

Cena 235,00 zł

47,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: CALLEBAUT129

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA W2 - gotowe nadzienie z białej czekolady - FMW-R1435-651 Callebaut - wyjątkowy mleczny smak z nutami wanilii

Crema W2 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym smakiem...

Cena 277,50 zł

55,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: VALRHONA05

Marka: VALRHONA

op. 3 kg Bahibe 46% Valrhona - mleczna czekolada o owocowych nutach ziaren kakao z Dominikany - kuwertura w kaletkach

Aromatyczna mleczna czekolada o bogatym smaku kakao. Przyjemne akcenty dojrzałych owoców oraz wyczuwalne nuty zbożowe. Wytwarzana z najlepszych ziaren kakao z Dominikany. Mleczna czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych polew i deserów o bogatym smaku kakao.

Cena 643,60 zł

214,53 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE

Indeks: LAPED02

Marka: LAPED

op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania figurek i ozdób - Model Paste - Laped

Laped Model Paste ➜ masa cukrowa do modelowania dekoracji na tort - stworzona dla prawdziwych artystów i profesjonalistów! ✔ Masa cukrowa do modelowania figurek. ✔ Masa cukrowa do modelowania kwiatów. ✔ Masa cukrowa do modelowania ozdób. ✔ Masa cukrowa do tworzenia słodkich dzieł sztuki!

Cena 43,00 zł

43,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: FRACTAL25

Marka: Fractal Colors

30 g LILAC FULLFILL GEL FOOD COLORING FRACTAL COLORS barwnik spożywczy w żelu - fioletowy jasny

Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.

Cena 16,00 zł

53,33 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: ALFATEC53

Marka: DECORA

30x40 cm biały prostokątny podkład pod tort komunijny - grubość 1.2 cm - Decora

Gruby podkład pod tort komunijny i tort ślubny. Solidnie wykonany - idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów w stylu angielskim. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.

Cena 21,50 zł

21,50 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU